Loading....

#bloodfluencer Marathon 2022. Bucuria de a fi impreuna curaj si umanitate

articol de Elena Hogas

Pe 11 iunie, in Dejani, la poalele Muntilor Fagaras, am scris impreuna un nou volum din ceea ce de acum suntem siguri ca va deveni o poveste de succes – #bloodfluencer Marathon, unicul eveniment sportiv de alergare din Romania dedicat sustinerii si promovarii donarii voluntare de sange!

Iar editia din acest an a reusit sa intipareasca in sufletele tuturor celor prezenti – de la alergatori, sustinatori, pana la voluntari si organizatori – trairi fantastice, amintiri de neuitat si emotii invaluite in parfum de salcam, fan cosit dar mai ales … bucurie! Bucuria de a reuni oameni deosebiti care au demonstrat ca impreuna suntem curaj si umanitate, chiar daca nu ne cunoastem si chiar daca venim din toate colturile tarii!

Pe scurt, despre cea de-a doua editie #bloodfluencer Marathon

Peste 250 de participanti inscrisi la cele 4 curse (Cursa Populara, Cros, Semimaraton si Maraton) – specialisti din cadrul tuturor centrelor de transfuzie sanguina la nivel national, militari, donatori sau pur si simplu pasionati de alergare – s-au reunit pentru a sustine donarea voluntara de sange prin miscare. Doua elemente complementare, tinand cont de faptul ca atat donarea regulata de sange, cat si alergarea implica beneficii reale pentru sanatate!

De la START si pana la FINISH, fiecare dintre cei prezenti a demonstrat, cu zambetul pe buze, ca astepta cu nerabdare trecerea din online in normalitatea interactiunilor sociale fata in fata, reconectarea cu natura si investirea in sanatate prin miscare.

Dar mai ales toti cei prezent au demonstrat ca este normal sa avem curaj, ca de fapt avem sange si ca putem acoperi aceasta responsabilitate numita viata, castigandu-si pe deplin titulatura #bloodfluencer = ambasador natural al donarii de sange.

Ce a fost diferit fata de prima editie?

Am pastrat absolut tot ceea ce a fost mai bun din prima editie – cauza deosebita din spatele evenimentului alaturi de dedicarea si implicarea 200% a organizatorilor si voluntarilor.

Fata de acestea am plusat cu:

  • trasee si mai spectaculoase pentru toate cursele, cu frecvente puncte de hidratare, alimentare si ghidaj, amplificate de o super atmosfera creata de voluntarii mega-energici;
  • kit-uri de participare consistente si premii oferite primilor trei clasati la fiecare cursa, pe categoriile masculin/feminin, posibile cu sprijinul unui numar dublu de sponsori fata de editia anterioara;
  • bufet special in zona de Start/Finish cu specialitati calde locale pregatite pentru participanti;
  • vreme numai buna pentru alergare (din acest an detinem si un specialist in descantece meteorologice);
  • bloodfluencer Party post-eveniment, unde am reusit sa consolidam legaturi aparte intre vechii si noii membri ai comunitatii de #bloodfluenceri, extinse considerabil in urma editiei de anul acesta;
  • workshop tip dezbatere privind donarea de sange, cu participarea specialistilor din cadrul centrelor de transfuzie sanguina la nivel national.

Incheiem aici sumarul (desi la cat de pline ne sunt inimile, am avea atat de multe de zis!), cu promisiunea de a reveni cu testimoniale dedicate din partea celor prezenti la cea de-a doua editie #bloodfluencer Marathon, dar mai ales cu invitatia de a va bloca inca de pe acum in calendare data de 10 iunie 2023, pentru editia cu numarul 3!

Si, desigur, cu multumiri speciale tuturor partenerilor si sponsorilor evenimentului: Primaria Recea, Institutul National de Transfuzie Sanguina, Edenia, certSIGN, Nutrivita, La Fantana, Universal Solutions, Getica OOH, Hervis, Pilot Books, Sanvero, Kandia [Fagaras], Profi, Run in Bucharest, Fagaras Rocks.

, , , ,

2 thoughts on “#bloodfluencer Marathon 2022. Bucuria de a fi impreuna curaj si umanitate

  1. Alexandra Bornea

    Felicitări oameni minunati!! Energia dobândită în cadrul evenimentului am încercat să o transmit fiecărui donator care a venit zilele acestea în Centrul de Transfuzie Sanguina Arad cu speranța reușitei. Am deschis și o listă cu persoane doritoare sa se alăture spiritului vostru și abia aștept noi provocări alături de voi!

    1. Editor N-avem Sange

      Buna Alexandra! Multumim, este absolut extraordinar sa primim asemenea feedback! Ceea ce ne ofera noua acest program este de fapt speranta, mai ales atunci cand intalnim oameni cu aceeasi vibratie ca a noastra! Asteptam sa ne scrii pe adresa contact@n-avemsange.ro , daca ai nevoie de informatii sau de suport de vreun fel.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la N-AVEM SANGE?!

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Back To Top