Loading....

Personal

REDIRECTIONEAZA 3.5% DIN IMPOZITUL PE VENIT

Centrele de transfuzie sanguina au nevoie acuta de aparatura medicala noua si performanta pentru desfasurarea activitatilor zilnice si oferirea unei experiente sigure si placute donatorilor de sange.

Iar Romania are nevoie de o mai buna educatie in ceea ce priveste valoarea sangelui, astfel incat lipsa accentuata a acestuia la nivel national sa fie combatuta printr-un numar ridicat si constant de donatori eligibi recurenti.

Pentru indeplinirea acestor obiective, contam pe sprijinul tau, pe care ni-l poti oferi printr-un gest extrem de simplu – redirectionarea a 3.5% din impozitul pe venit.

CINE SI CE?

Persoanele cu venituri din salarii sau pensii pot redirectiona 3,5% prin completarea si depunerea Formularului 230 – Cerere privind destinatia sumei reprezentand pâna la 3,5% din impozitul anual datorat

Persoanele cu venituri din activitati independente/agricole, drepturi de proprietate intelectuala si cedarea folosintei bunurilor (chirii) pot redirectiona 3,5% prin completarea si depunerea Declaratiei Unice

CUM SI PANA CAND?

Descarca Formularul 230 de mai sus, completeaza-l cu restul informatiilor necesare (datele Asociatiei HEM sunt precompletate), semneaza-l iar apoi:

 • pana pe 10 mai 2021 – trimite-l catre noi in original la adresa Str. Levantica, Nr. 40, Sector 3, Bucuresti, cod postal 031403 (Asociatia HEM) sau scanat la adresa de e-mail contact@n-avemsange.ro, urmand ca noi sa il transmitem catre ANAF;
 • pana pe 25 mai 2021 – depune-l direct personal sau trimite-l prin curier/posta cu confirmare de primire la registratura administratiei financiare de care apartii (vezi lista administratiilor financiare aici).

Declaratia Unica se poate depune doar personal, in format fizic sau electronic prin Spatiul Privat Virtual (SPV), pana pe 25 mai 2021.

IMPORTANT!

1. In cazul in vrei sa completezi formularul original (fara datele noastre precompletate), in format fizic sau electronic, acestea sunt informatiile de care ai nevoie:

 • Asociatia HEM
 • Cod de identificare fiscala: 39751585
 • IBAN: RO16RZBR0000060020434804

2. Poti face redirectionarea celor 3,5% pentru o perioada de 2 ani, prin bifarea casetei specifice din formular (daca esti de acord sa ne sprijini si in anul urmator).

3. Ai si posibilitatea depunerii online a formarului folosind Spatiul Privat Virtual, in cazul in care detii un cont SPV, termenul limita fiind si in acest caz data de 25 mai 2021. Pentru completarea in format electronic, te rugam sa folosesti datele noastre de mai sus.

DONEAZA PRIN TRANSFER BANCAR

Lipsa acuta a sangelui transfuzional la nivel national este o realitate dura, ce pune zilnic in pericol vietile celor care depind de aceasta resursa. Insa, chiar daca viata si sangele nu pot fi cumparate, sustinerea ta financiara ne va ajuta atat in dotarea cu echipamente medicale performante a centrelor de transfuzie sanguina, cat si in continuarea derularii campaniilor de promovare si educare pentru stimularea donarii voluntare de sange. Orice contributie in beneficiul proiectului N-AVEM SANGE ne va ajuta sa fim mai aproape de realizarea acestor obiective.

 • Beneficiar: Asociatia HEM
 • Cod fiscal: 39751585
 • IBAN (RON): RO16RZBR0000060020434804
 • Banca: Raiffeisen Bank

VREI SA FII BLOODFLUENCER?

A fi bloodFluencer inseamna mai mult decat “voluntar”. Suntem o comunitate de oameni pe cat de diferiti, pe atat de implicati si uniti in dorinta noastra comuna de sprijini viata prin donare de sange si educatie pentru sanatate.

Iar tocmai pentru ca fiecare dintre noi este unic, apreciem implicarea oricarei persoane care vrea sa devina parte activa din comunitatea bloodFluencerilor, sub orice forma ar veni aceasta – de la implicare in organizarea de evenimente si campanii locale sau nationale, cooptare de noi membri si parteneri persoane fizice sau juridice, strangere de fonduri, pana la realizare de continut editorial / media sau orice alte modalitate de promovare si sustinere a proiectului N-AVEM SANGE. Si, desigur, donare de sange 😊.

 

Vrei sa fii bloodFluencer?

Completeaza formularul de mai jos, iar noi te vom contacta in scurt timp, pentru o discutie in care sa ne cunoastem!

  Contacteaza-ne

  Back To Top