Loading....

Andrei Constantin (34 ani): “Donarea e mai mult decât o simplă vizită, unde lași 450 ml de sânge.”

testimonial de Andrei Constantin

Am început să donez sânge în urmă cu aproximativ 2 ani, când împreună cu un prieten mi-am propus să încerc această experiență. Foarte rapid am înțeles că e mai mult decât o simplă vizită, unde lași 450 ml de sânge și că extrem de mulți oameni depind de bunăvoința celor care vin să facă acest gest de solidaritate.

În acele momente s-a trezit în mine o dorința constantă de a dona și încerc să fac asta cât de des posibil.

Și cum nimic nu e întâmplător, am întâlnit programul “N-avem Sânge?!” prin intermediul Dianei Petrescu cu care discutam intens în acea perioadă despre adoptarea unui stil de viață sănătos, bazat pe nutriție echilibrată, sănătate mentală și viață activă cât cuprinde.

Recunosc că am fost luat prin surprindere când am fost invitat de către Diana să susțin această cauză prin participarea mea la Wizz Air Cluj-Napoca Virtual Marathon 2020 la finele anului trecut.

Experiența mi-a plăcut cu atât mai mult cu cât prin participarea mea am reușit să aduc în atenția mai multor persoane, în special persoanelor din jurul meu, familie, prieteni, faptul că e nevoie și de un astfel de ajutor cu care oamenii nu sunt obișnuiți. Cred că e nevoie de astfel de acțiuni să fie puse în practică, care să adune oamenii și care să facă o schimbare în lume: atât pentru cei care au nevoie de sânge, cât și pentru ei, fiind astfel mai buni, mai iubitori, mai pozitivi.

Andrei Constantin (34 de ani) locuiește în București, este căsătorit si are 2 copii. Este o persoană activă, pasionată de sport, muzică, ieșiri în natură și mereu în cautare de a învăța lucruri noi, de a cunoaște oameni faini și de a trăi experiențe memorabile. Andrei a ales să susțină cauza „N-avem SÂNGE?!”, la Wizz Air Cluj-Napoca Virtual Marathon 2020.

N-avem SANGE este un program national de stimulare a donarii voluntare de sange, gestionat de Asociatia HEM, iar in capitala acesta se desfasoara pentru si sub coordonarea Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti.

Partenerii nostri din acest program

INHT, MACROMEXH.EssersCertSIGNIQadsGrupul Digi | RCS & RDS,Universal SolutionX2 AdventureBucharest Running ClubItsy Bitsy, Fundatia Universitara AISTEDA, Fundatia Donatorilor Benevoli de SangeAMiCUS Bucuresti, Activator HUB, RingRingNutrivitaGetica OOHPaco Media, TOI Innovative Media, Joint Media, Way MediaFairway MediaBlitz TechnologyExpodom si Motion Vision Communication.

In Bucuresti, programul este sustinut din Decembrie 2017 si de Primaria Capitalei, prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, care pune la dispozitie spatii de afisaj in spitale, licee, teatre si mijloace de transport in comun.

In Constanta, programul este sustinut local de Seaview AdvertisingCity Park Mall, Magazinele Brick si Radio Constanta.

, , , ,

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top