Loading....

Pielea Campionilor, un webinar cu Dr. Viorica Gabrian, medic dermatolog

În pregătirea celei de-a 4-a ediții a #bloodfluencer Marathon, revenim cu un al doilea webinar în care vom discuta despre calitatea curselor de alergare din perspectiva dermatologică. Miercuri, 29 Mai 2024, începând cu ora 19:00, vă invităm să participați la o sesiune de informare cu privire la modalitățile prin care pasionații curselor de alergare pot avea grijă de sănătatea și frumusețea pielii, urmată de o sesiune de Q&A.

Invitata noastră este Dr. Viorica Gabrian, medic primar dermato-venerolog, cu o experiență clinică de aproape 30 de ani, cu competențe în estetică și dermatocosmetologie. Mai mult însă, dna Dr. Gabrian a practicat susținut alergarea pe distanțe lungi, având la activ mari marathoane, pe multe continente, unde a bifat în palmaresul personal curse de alergare în Roma, Atena, Paris, Berlin, Londra, Tokyo, New York, Atlanta, Santiago de Chile, Rotorua, Dubai, Marakech și nenumărate altele.

Din postura de medic dermatolog și de fost alergător de marathon are o perspectivă cu totul specială în privința eventualelor excese care afectează sănătatea și frumusețea  pielii, pe care mulți alergători le fac, datorită lipsei de informare. Soarele, lenjeria, antiperspirantele dar și toate produsele de îngrijire personală pot reduce mult calitatea experienței într-un antrenament sau într-o cursă, ca să nu mai vorbim de situația în care acestea chiar rănesc pielea alergătorilor.

Moderatorul webinarului Pielea Campionilor este Marian Costache, #bloodfluencer co-fondator al Programului Național N-avem SÂNGE?! – Președinte al Asociației HEM.

Participarea la webinar este gratuită, iar pentru acces este necesar să vă înscrieți folosind link-ul de mai jos.

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_XanLbh2XTJOC-qR8MfbVvg

###

#bloodfluencer Marathon este unicul eveniment de alergare dedicat exclusiv promovării donării de sânge și reprezintă încununarea celor două direcții dezvoltate in cadrul “N-avem SÂNGE?!”. Este organizat în fiecare an cu ocazia Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge, iar ediția cu nr. 4 va avea loc în data de 15 Iunie 2024.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la N-AVEM SANGE?!

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Back To Top