Loading....

Alexandru Sânmărtinean (Ambasador #BFM): “Alerg din pasiune și văd că în jurul meu apar tot mai multe persoane faine, de la care am numai de învățat, și nu doar despre alergare.”

Alexandru Sânmartinean este Ambasador al celei de-a treia ediții a #Bloodfluencer Marathon, din 10 Iunie 2023, de la Dejani. L-am rugat pe Alexandru pentru un scurt testimonial, privind relația lui cu alergarea și comunitatea de #bloodfluenceri, alături de care a fost aproape încă de la prima ediție a evenimentului. Dacă îl cunoști pe Alex, îi poți scrie să-l rogi să te ajute cu codul lui de discount, pentru cursă. Credem că merită!

***

“Am început să alerg, pentru că luasem în greutate. După care am întâlnit doi  oameni faini, care m-au făcut să îmi placă și mai mult alergarea. Unul dintre ei este chiar Mihai Marciuc, și el Ambasador al #Bloodfluencer Marathon, de la Dejani.

De când alerg, am deprins un stil de viață mai sănătos. Băiatul meu Raul s-a îndrăgostit și el de alergare. Dacă nu făceam asta, cu siguranță că nici el nu începea.

Alerg din pasiune și văd că în jurul meu apar tot mai multe persoane faine, de la care am numai de învățat, și nu doar despre alergare. La fiecare cursă, pe unde alerg, cunosc pe cineva de la care învăț ceva interesant.

#Bloodfluencer Marathon, de la Dejani, este o cursă care crește de la an la an și la care mă bucur că am putut să particip încă de la prima ediție. Acolo am cunoscut comunitatea de #bloodfluenceri, oamenii care-mi sunt tare dragi. Sper să avem parte de cât mai multe ediții de #bloodfluencerMarathon împreună!

În ceea ce privește motivația, văd că la fiecare concurs/antrenament  îmi fac treaba tot mai  bine  și asta mă motivează să-mi depășesc constant limitele. Sunt un exemplu permanent pentru băiatul meu, iar asta mă stimulează în plus!

Nu e un secret pentru nimeni, cred că nici pentru cei ce citesc aceste randuri, prin alergare, ca de altfel și prin donarea de sânge, câștigi sănătate și un tonus psihic formidabil. Dacă nu te-ai pornit încă, merită să încerci!” – Alexandru Sânmărtinean

, , , , ,

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top