Loading....

Sustine si tu donarea de sange la Bucharest Marathon 2022!

articol de Alexandra Boboc

Asa cum bine se cunoaste, ne-am facut o traditie si am dat nastere unui adevarat obiectiv in a ne implica in fiecare an in evenimente sportive, atat in Bucuresti, cat si in tara. Astfel, in toamna anului acestuia, in zilele de sambata si duminica, 8 – 9 octombrie, imbracam din nou tricourile noastre preferate de #bloodfluencer, ne inarmam cu veselie, voie buna, entuziasm si multa determinare si ne vedem la Bucharest Marathon 2022.

Vom fi acolo pregatiti cu tricouri si kit-uri de participare pentru alergatorii care aleg sa sustina cauza noastra, cu vuvuzele, multa energie si cu vocile incalzite pentru a da …

Start la alergare!

Alaturi de participantii la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon pe care ii incurajam, ii sustinem si ii admiram pentru fiecare kilometru parcurs in cele 2 zile ale evenimentului, zile pe parcursul carora cei prezenti se vor intrece in cursele de Maraton (42km), Stafeta (42km/4), Semimaraton (21km), Cros (10km) si Cursa Populara (2.5km).

Start la informare!

Alaturi de toti cei care sustin cauza “N-avem SANGE?!”, #bloodfluenceri adevarati, pe care ii apreciem pentru devotament si pentru faptul ca, purtand tricoul nostru, fac din fiecare eveniment sportiv cea mai buna ocazie de a transmite mesajul donarii voluntare de sange.

Start la voie buna, la optimism si la speranta unei lumi mai bune!

Prin programul nostru incercam sa crestem constientizarea si spiritul social al fiecaruia dintre noi, sa accentuam nevoia de comunitate, de compasiune, sa punem lumina pe lucruri care chiar conteaza si pe bucuria de a trai o viata sanatoasa, cu obiceiuri bune, alaturi de oameni si experiente de calitate.

Dar, cum calatoria este intotdeauna mai importanta decat destinatia, noi va incurajam sa va bucurati pe deplin de experienta in sine, de la momentul alegerii cursei si pana la linia de Finish!

Alege cauza N-avem SANGE?! iar noi iti oferim un tricou de #bloodfluencer

Pentru ca acest lucru sa fie posibil, este esential inca un pas: informarea. Este important de stiut faptul ca pentru a intra in posesia unui tricou de #bloodfluencer este necesara realizarea inscrierii in cadrul maratonului, selectarea programului nostru drept cauza sustinuta, apoi transmiterea unui mesaj cu masura potrivita a tricoului, alaturi de dovada inscrierii pe adresa noastra de e-mail contact@n-avemsange.ro.

Te asteptam si pe tine sa faci parte din povestea noastra de #bloodfluenceri, poveste care se scrie cu fiecare dintre noi!

Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON este un eveniment marca #RunInBucharest, organizat de Bucharest RUNNING CLUB.

, , , ,

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la N-AVEM SANGE?!

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Back To Top