Loading....

Bilete la teatru pentru donatori, la spectacole din perioada 26 – 30.06.2019

Pentru aceia dintre voi care doneaza in aceasta saptamana, la Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti sau la una din colectele mobile organizate de acesta, avem o surpriza placuta, prin grija partenerilor nostri de la ASSMB (Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti).

Numarul de bilete, datele de spectacol, teatrele si salile, le veti gasi in tabelul urmator. Daca ati donat in aceasta saptamana (24 – 30.06.2019) nu trebuie decat sa va anuntati numele, data in care ati facut donarea, precum si seria de pe codul de bare relativ la donare, si sa precizati binenteles spectacolul la care vreti bilete. Toate intr-un comentariu la acest articol sau la postarea din pagina noastra de Facebook, relativ la acesta. Fiecare donator va primi cate doua bilete, pentru a putea merge la spectacol cu cineva drag. Pana la urma toata povestea asta cu donarea o facem tot pentru cei dragi, nu-i asa?

Banuim ca trebuie sa fie clar pentru voi, dar o mai spunem inca o data, biletele le vom repartiza dupa regula primul venit, primul servit. In masura in care demersul nostru va fi bine primit de catre voi, donatorii, exista posibilitatea sa primim mai multe bilete. Ramaneti, deci, pe receptie!

N-avem SANGE este un program national de stimulare a donarii voluntare de sange, gestionat de Asociatia HEM, iar in capitala acesta se desfasoara pentru si sub coordonarea Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti.

Partenerii din acest program sunt, pana in acest moment, Institutul National de Hematologie Transfuzionala, Fundatia Universitara AISTEDA, MACROMEX, Smith&Smith, Deutsche Leasing, Victron Energy, IQads, Universal Solution, X2 Adventure, Radio Romania, Itsy Bitsy, Fundatia Donatorilor Benevoli de Sange, Smart Society si Motion Vision Communication, care se ocupa si de strategia de comunicare.

In Bucuresti, proiectul este sustinut din Decembrie 2017 si de Primaria Capitalei, prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, care pune la dispozitie spatii de afisaj in spitale, licee, teatre si mijloace de transport in comun.

, , ,

4 thoughts on “Bilete la teatru pentru donatori, la spectacole din perioada 26 – 30.06.2019

 1. Neagu Cornel Vladut

  Buna ziua. Am donat astazi, 24.06.2019 si as dori 2bilete la Hai, zambeste! (Spectacolul este fix de ziua mea).

  Cod: 19 018069 8 (Neagu Cornel)

  1. Editor N-avem Sange

   Salut Cornel! Am retinut cererea ta, felicitari pentru implicare! Te rugam sa ne trimiti pe contact@n-avemsange.ro o fotografie cu codul de la donarea de astazi si un numar de telefon, la care sa te contactam si sa-ti dam biletele.

 2. Ailincăi Dănuț

  Bună ziua, mă numesc Ailincăi Dănuț, am donat pe data de 25-06-2019.
  Cod donare: 190182490
  Aș dori bilete la spectacolul „Hai Zâmbește”, dacă mai sunt bilete, sau la „Somnoroasa aventură”.
  Mulțumesc!

  1. Editor N-avem Sange

   Salut Danut! Felicitari pentru implicare!
   Asa cum se vede mai sus, cele doua bilete pentru „Hai Zambeste” au fost deja rezervate. Iti rezervam deci alte doua la „Somnoroasa Aventura”.
   Te rugam sa ne trimiti pe adresa contact@n-avemsange.ro o poza cu codul de la donare, precum si numarul tau de telefon, ca sa-ti dam biletele.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Back To Top
%d blogeri au apreciat: