Loading....

Sesiune motivationala donare de sange @ H.Essers Romania,

Saptamana trecuta am primit o invitatie de la niste oameni absolut minunati si responsabili, dornici sa se implice in sustinerea donarii voluntare de sange. H.Essers este o companie multinationala importanta, ce activeaza in domeniul transportului si logisticii. Solicitarea a fost in sensul organizarii unei sesiuni prin care sa se explice salariatilor beneficiile donarii de sange, pentru a extinde participarea la o viitoare actiune de colecta mobila, ce urmeaza sa fie organizata la sediul firmei H.Essers, de catre Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti.

Prima sesiune a fost deschisa de Jeroen Fabry, Business Unit Manager @ H.Essers Romania, care a adresat colectivului cateva cuvinte.

“De cativa ani noi donam cu totii in Oradea, o data pe an, sange pentru cine are nevoie. De 3-4 ani am incercat sa gasesc pe cineva care sa explice oamenilor ce inseamna donarea de sange, ca sa putem sa facem si noi asta aici. In urma cu 3 saptamani am vazut in Floreasca, in trafic, o reclama de la “N-avem SANGE”, asa ca i-am invitat astazi in fata dvs. pe reprezentatii acestui program”, a declarat dl. Fabry.

Feedback-ul obtinut in direct de pe urma prezentarilor a fost incurajator, urmand sa fie fixata o data la care compania H.Essers Romania urmeaza sa primeasca o echipa specializata pentru colecta mobila de sange, din partea Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti.

N-avem SANGE este un program national de stimulare a donarii voluntare de sange, gestionat de Asociatia HEM, iar in capitala acesta se desfasoara pentru si sub coordonarea Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti.

Partenerii din acest program sunt, pana in acest moment, Institutul National de Hematologie Transfuzionala, Fundatia Universitara AISTEDA, MACROMEX, Smith&Smith, Deutsche Leasing, Victron Energy, IQads, Universal Solution, X2 Adventure, Radio Romania, Itsy Bitsy, Fundatia Donatorilor Benevoli de Sange, Smart Society si Motion Vision Communication, care se ocupa si de strategia de comunicare.

In Bucuresti, proiectul este sustinut din Decembrie 2017 si de Primaria Capitalei, prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, care pune la dispozitie spatii de afisaj in spitale, licee, teatre si mijloace de transport in comun.

, , , ,

One thought on “Sesiune motivationala donare de sange @ H.Essers Romania,

  1. Pingback: Sesiune de colecta mobila @ H. Essers Romania – N-AVEM SANGE!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la N-AVEM SANGE?!

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Back To Top