Loading....

Mihai-Vlad Marciuc: “N-am conceput să ratez ediția cu numărul III, a #bloodfluencer Marathon, unde voi alerga proba de marathon (42Km), pe care mi-am propus să o și câștig!”

Mihai-Vlad Marciuc este unul dintre ambasadorii celei de-a III-a ediții a #bloodfluencer Marathon. Dacă nu te-ai înscris încă la una dintre probe, mai ai timp până diseară. Că tot veni vorba, întreabă-l pe Mihai dacă n-are cumva vreun cod de discount și s-ar putea să ai o surpriză foarte plăcută!

Pentru că Mihai este un excelent alergător, l-am întrebat cateva detalii, atât în ceea ce priveste relația lui cu sportul, cât și cu donarea de sânge.

***

“Intrarea mea pe această scenă s-a făcut pe la începutul anului 2018, când  am început să alerg, ca să ma pregătesc pentru un examen sportiv. Habar n-aveam pe atunci în ce lume minunată am pașit .

Sunt de părere că în acest sport n-ai cum să te plictisești niciodată, pentru că mereu descoperi un lucru nou, pentru care să te bucuri sau pe care îl poți seta ca obiectiv. Când ai un obiectiv, muncești pentru el, iar satisfacția împlinirii e nemărginită.

Mi se întâmplă des să mi se spună că sunt sursă de motivație, de către persoanele din jur. Multă lume îmi scrie sau mă întreabă diferite lucruri. Le răspund tuturor cu dragă inimă. Chiar dacă mai am foarte multe lucruri de învățat, consider că am un bagaj consistent de cunoștințe, acumulate în toți acești ani de alergare.

#familia

Fetița mea cea mica mereu îmi spune: ” Tati, eu alerg tare ca tine. Uite!” 😁

Familia este echilibrul meu și cel mai solid pilon, din toată aceasta poveste. Ele sunt nelipsite de la concursurile unde particip, iar la câteva concursuri am și făcut echipa, chiar și când cea mica era în burtică sau în cărucior.

Relația mea cu comunitatea de #bloodfluenceri pentru Marathon-ul de la Dejani începe de la prima ediție, desfășurată în 12 iunie 2021, eu find câștigătorul probei de Semi (21Km). Chiar dacă datorită anumitor „imprejurări” nu am putut participa la a doua ediție, fiind prezent la alt concurs, tricoul de #bloodfluencer a fost prezent la acel eveniment, ba chiar a urcat și pe podium.

N-am conceput să ratez ediția cu numărul III, a #bloodfluencer Marathon, unde voi alerga proba de marathon (42Km), pe care mi-am propus să o și câștig!

Tot în cadrul comunității de #bloodfluenceri am  învățat despre beneficiile cauzei pe care o susținem și anume donarea de sânge. În acest context și eu am început să fac regulat lucrul acesta. Acum pot spune cu tărie că pe lângă binele, pe care simt ca-l fac altor oameni, aflați în cumpănă, această acțiune mi-a adus și mie beneficii de sănătate, pe care le-am simțit încă de la prima donare!” – Mihai-Vlad Marciuc

, , , , ,

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la N-AVEM SANGE?!

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Back To Top