Loading....

#VirtuallyTogether pentru o cauză, la cea de-a V-a ediție a UNIQA Asigurări Bucharest Family & 10k -Virtual Run

comunicat

Bucharest RUNNING CLUB anunță că 2 000 de alergători vor lua startul sâmbătă, 22 august, începând cu ora 08.00 în cadrul celei de-a 5-a ediții a UNIQA Asigurări Bucharest FAMILY&10k.

#videoconferinta

În data de 11 august, a avut loc videoconferința de anunțare a evenimentului de alergare virtuală.  Au participat Nadia Pietreanu, Director Marketing & Comunicare, UNIQA Asigurări, Cristina Miclea, Director Marketing, Albalact, Raluca Anton, Psiholog clinician și psihoterapeut relațional, din echipa „Pagina de Psihologie”, Cosmin Nae, Managing Director, Quantix Marketing Consulting împreuna cu Valeria Răcila van Groningen, Președintele Bucharest RUNNING CLUB și Laurențiu Mihai, Multimedia Content Editor Bucharest RUNNING CLUB. 

În deschiderea conferinței, au fost prezentate rezultatele sondajelor de opinie realizate în rândul alergătorilor de la evenimentele Bucharest RUNNING CLUB, cu privire la fenomenul alergării în 2019, respectiv în perioada stării de urgență.

Organizatorii își doresc să vină în sprijinul ONG-urilor

Au fost oferite detalii cu privire la procesul de înregistrare la competiția din 22 august, precum și în ceea ce privește desfășurarea cursei și întocmirea clasamentului. Organizatorii își doresc să vină în sprijinul ONG-urilor asociate evenimentului, a căror finanțare a fost afectată de numărul mic de evenimente din această perioadă. În formularul de înregistrare la ediția 2020 a UNIQA Asigurări Bucharest Family &10K, a fost inclusă opțiunea ca alergatorii să doneze în plus pentru ONG-ul pe care îl sprijină, iar pâna în acest moment, 40% dintre aceștia au ales să doneze suplimentar 25% peste valoarea taxei.

Alergătorii vor lua startul în același timp, chiar dacă pe traseele alese de ei înșiși, fiecare pentru cauza pentru care au optat, în speranța că, în acest fel, se va genera, măcar o parte, din energia bună, pe care o crează un astfel de eveniment. Timp de 3 ore, Bucharest RUNNING CLUB va transmite în direct pe pagina de FB a evenimentului, pe YouTube și pe aplicația #RunRomania (disponibilă în PlayStore și AppStore), încălzirea care va fi susținută de către antrenorii World Class România, interviuri cu reprezentanții ONG-urilor pentru care se aleargă, imagini cu alergători din diverse zone din București, fotografii pe care alergătorii le vor transmite către organizatori pentru a fi publicate. În urma intervențiilor din transmisiunea live, prin tragere la sorți, se vor acorda și premiile oferite de partenerii evenimentului.

Înscrierile

Înscrierile sunt în continuare deschise pe https://registration.mylaps.com/virtualrun, link care poate fi accesat de pe site-ul evenimentului  www.bucuresti10km.ro, până în data de 20 august. Alergătorii pot alege între cursa de 10km individual și cea de 10km Echipă (2×5 km), urmând să intre în posesia kitului de participare prin curier, serviciu pus la dispoziție de către FAN Curier, partener al evenimentului.

Având în vedere traseul diferit al fiecărui alergător, precum și faptul că traficul rutier nu va fi restricționat, nu se premiază viteza, pentru că siguranța fiecărui participant este prioritară. Premiile, oferite de Isostar, Zuzu Fit și Kinetic Sport Medicine, vor fi acordate prin tragere la sorți, celor care vor transmite imagini din competiție.

Vedetele

Și-au anunțat prezența la alergarea din 22 august campioanele olimpice Viorica Susanu, Camelia Mihalcea, Loredana Dinu, Monica Roșu, realizatorii TV-Ilinca Vandici, Izabela Pănescu, Damian Anghel, actorii Adi Nartea și Rareș Florin Stoica, precum si concurenții Survivor(Kanal D) Elena Karina Fetica, Andrei Ciobanu, Elena Stanciu (Elena Ionescu), Mihai Marian Onicas, Lilia (Lola Crudu), Cornel Cezar Juratoni.

Editia virtuală a UNIQA Asigurări Bucharest Family & 10k este susținută de: UNIQA Asigurări- sponsor oficial și de sponsorii de eveniment Zuzu Fit, FAN Curier, Izvorul Minunilor, Isostar, Regina Maria, World ClassRomânia. Parteneri media: Virgin Radio, Sanatatea de Azi, Femeia de Azi, Revista Biz, Pagina de Psihologie, Kudika.ro,Unica, Itsy Bitsy.

ONG-urile partenere evenimentului prezente la cea de-a V-a ediție a UNIQA Asigurări Bucharest Family & 10k sunt: Asociația Ajungem Mari, Asociația Câștigă Viață, Asociația Little People, Asociația MagiCamp, Asociația The Social Incubator, Asociația Touched Romania, Hope&Homes for Children, Hospice, Light into Europe, N-avem Sânge, Pădurea Copiilor, Special Olympics, Viitor Plus, Habitat for Humanity, Salvați Copiii,Teach for Romania, Pachamama,  Asociația Aura Ion, Asociația România fără Orfani.

Despre Bucharest RUNNING CLUB

Bucharest RUNNING CLUB este organizatorul celor mai mari competiții de alergare stradală din România – „ Bucharest Running Club premier events”. Începând cu anul 2008, Bucureștiul a fost inclus în circuitul internațional al maratoanelor, alăturându-se celorlalte capitale europene care găzduiesc anual astfel de competiții. Toate competițiile Bucharest RUNNING CLUB sunt acreditate și înscrise în calendarul internațional al AIMS (Asociația Internațională a Maratoanelor și Semimaratoanelor) și IAAF. BRC a dezvoltat în România modelul asocierii competițiilor de alergare cu o cauză socială, umanitară sau ecologică iar în prezent sunt peste 30 cauze partenere ale evenimentelor.

BRC a fost primul ONG care a demarat o platformă de voluntariat sportiv în Romania

Acestea cumulează fonduri de 50.000 -100.000 euro anual pentru proiectele comunitare, sociale, educaționale, ecologice prezentate.  BRC a fost primul ONG care a demarat o platformă de voluntariat sportiv în Romania  – www.voluntarinsport.ro iar în prezent colaborează cu peste 1.000 voluntari activi care se implică în proiecte și evenimente sportive. BRC organizează competiții proprii dar și evenimente de sport de masă pentru companii și ONG-uri. Site-urile oficiale ale Bucharest RUNNING CLUB sunt: www.bucuresti10km.ro, www.bucuresti21km.ro, www.bucharest-marathon.com,  www.voluntarinsport.ro, www.runinbucharest.com. FB/ Bucharest10km; Bucharest21km; BucharestMarathon; BucharestRuningClub; VoluntarInSport; #RunInBucharest 

https://www.youtube.com/watch?v=Y2FDIuVrknM&feature=emb_err_woyt

N-avem SANGE este un program national de stimulare a donarii voluntare de sange, gestionat de Asociatia HEM, iar in capitala acesta se desfasoara pentru si sub coordonarea Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti.

Partenerii din acest program sunt, pana in acest moment, Institutul National de Hematologie Transfuzionala, MACROMEX, H.Essers, CertSIGN, IQads, Grupul Digi | RCS & RDS, Universal Solution, X2 Adventure, Bucharest Running Club, Itsy Bitsy, Fundatia Universitara AISTEDA, Fundatia Donatorilor Benevoli de Sange, AMiCUS Bucuresti, Activator HUB, Nutrivita, Getica OOH, Paco Media, TOI Innovative, Joint Media, Way Media, Fairway Media, Blitz Technology si Motion Vision Communication.

In Bucuresti, programul este sustinut din Decembrie 2017 si de Primaria Capitalei, prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, care pune la dispozitie spatii de afisaj in spitale, licee, teatre si mijloace de transport in comun.

In Constanta, programul este sustinut local de Seaview Advertising, City Park Mall, Magazinele Brick si Radio Constanta.

, , ,

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la N-AVEM SANGE?!

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Back To Top