Loading....

Bilete la teatru pentru donatori, la spectacole din perioada 07 – 10.11.2019

Pentru aceia dintre voi care doneaza in aceasta saptamana, la Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti sau la una din colectele mobile organizate de acesta, avem o surpriza placuta, prin grija partenerilor nostri de la ASSMB (Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti).

Numarul de bilete, datele de spectacol, teatrele si salile, le veti gasi in tabelul urmator. Daca ati donat in aceasta saptamana (04 – 10.11.2019) nu trebuie decat sa va anuntati numele, data in care ati facut donarea, precum si seria de pe codul de bare relativ la donare, si sa precizati binenteles spectacolul la care vreti bilete. Toate intr-un comentariu la acest articol sau la postarea din pagina noastra de Facebook, relativ la acesta. Fiecare donator va primi cate doua bilete, pentru a putea merge la spectacol cu cineva drag. Pana la urma toata povestea asta cu donarea o facem tot pentru cei dragi, nu-i asa?

Banuim ca trebuie sa fie clar pentru voi, dar o mai spunem inca o data, biletele le vom repartiza dupa regula primul venit, primul servit. In masura in care demersul nostru va fi bine primit de catre voi, donatorii, exista posibilitatea sa primim mai multe bilete. Ramaneti, deci, pe receptie!

N-avem SANGE este un program national de stimulare a donarii voluntare de sange, gestionat de Asociatia HEM, iar in capitala acesta se desfasoara pentru si sub coordonarea Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti.

Partenerii din acest program sunt, pana in acest moment, Institutul National de Hematologie Transfuzionala, Fundatia Universitara AISTEDA, MACROMEX, Smith&Smith, Deutsche Leasing, Victron Energy, CertSIGN, Gerocossen, IQads, Universal Solution, X2 Adventure, Bucharest Running Club, Radio Romania, Itsy Bitsy, Fundatia Donatorilor Benevoli de Sange, Smart Society si Motion Vision Communication, care se ocupa si de strategia de comunicare.

In Bucuresti, proiectul este sustinut din Decembrie 2017 si de Primaria Capitalei, prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, care pune la dispozitie spatii de afisaj in spitale, licee, teatre si mijloace de transport in comun.

, , , , ,

4 thoughts on “Bilete la teatru pentru donatori, la spectacole din perioada 07 – 10.11.2019

 1. Belu Ioana Madalina

  Buna seara! Am donat azi, 5.11.2019. Cod donare 19-0325762.
  Daca mai primiti bilete, va rog sa ma treceti pe lista de asteptare. Poate fi si pe sfarsitul lunii. Multumesc!

  1. Editor N-avem Sange

   Draga Gabriela, felicitari ca ai donat! Ne bucuram ca esti atenta la demersul nostru. Din pacate, asa cum vezi mai sus, biletele pentru aceasta saptamana s-au epuizat. Nici nu a fost foarte greu, deoarece am avut doar 18, pentru aceasta saptamana. 🙂

   Data viitoare, cand iti pui in plan sa donezi, intra pe site-ul nostru la rubrica „stiri” si vezi daca am anuntat bilete, apoi imediat ce ai donat pune un comentariu la articol cu codul tau de donare.

   https://n-avemsange.ro/stiri/

   La cat mai multe fapte bune!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la N-AVEM SANGE?!

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Back To Top