Loading....

Alergati pentru sanatate, pentru ai vostri si pentru voi

In weekend are loc Uniqa Asigurari Bucharest 10K & FAMILY RUN, un eveniment de alergare ce se poate transforma cu usurinta intr-o experienta memorabila, alaturi de familie, alaturi de cei dragi.

Pentru programul N-avem SANGE editia de-acum, din 07 Aprilie 2019, reprezinta debutul unui parteneriat alaturi de Bucharest Running Club, un demers prin care ne dorim sa subliniem inca o data importanta donarii de sange, pentru sanatatea donatorilor, si sa comunicam totodata o senzatie de conexiune umana autentica, mai departe de cuvinte sau de orice declaratii.

Deoarece vrem sa pastram lucrurile intr-un registru concret, avem doua obiective clare pentru evenimentul de-acum. Anume, ne-am propus sa adunam un grup de 250 de alergatori, sustinatori ai donarii de sange (#bloodfluenceri), precum si 20 de voluntari. Voluntarii sunt necesari pentru punctul de hidratare de pe Bd. Unirii (Km 6,5), a carui administrare este in sarcina noastra.

Va asteptam deci sa va inscrieti la una dintre curse si sa sustineti cauza noastra. Daca nu ati apucat sa faceti inscrierea online, nu e nici o problema, puteti sa va inscrieti personal la Sport Expo, in zilele de Vineri (orele 15-19) si Sambata (10-19).

Donarea de sange este pe de-o parte o tema care ne priveste pe toti si ne face sa ne uitam cu mai mare atentie si intelegere catre ceea ce traiesc semenii nostri, dar in acelasi timp este o deprindere extrem de sanatoasa, mai ales pentru cei care iubesc alergarea si au nevoie de o masa eritrocitara bine aspectata.

Pentru noi, cei de la Asociatia HEM, programul N-avem SANGE cu toate activitatile pe care le presupune a insemnat intotdeauna o oportunitate de-a cunoaste oameni minunati, dornici sa faca bine pur si simplu, oameni la vederea carora ne-a crescut deopotriva entuziasmul si speranta in viitor. Din aceasta categorie fac parte inclusiv cei de la Bucharest Running Club, care ne-au surprins la Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti cu o donare in grup, in urma cu vreo saptamana si ceva.

Asa cum concluzioneaza si ei, va incurajam si noi. Alergati pentru sanatate, pentru ai vostri si pentru voi. Si donati sange din aceleasi considerente, completam noi!

, , , , , , ,

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la N-AVEM SANGE?!

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Back To Top