Loading....

Bilete la teatru pentru donatori, la spectacole din perioada 04 – 09.12.2018

Pentru aceia dintre voi care doneaza in aceasta saptamana, la Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti sau la una din colectele mobile organizate de acesta, avem o surpriza placuta, prin grija partenerilor nostri de la ASSMB (Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti).

Numarul de bilete, datele de spectacol, teatrele si salile, le veti gasi in tabelul urmator. Daca ati donat in aceasta saptamana (03-09.12.2018) nu trebuie decat sa va anuntati numele, data in care ati facut donarea, precum si seria de pe codul de bare relativ la donare, si sa precizati binenteles spectacolul la care vreti bilete. Toate intr-un comentariu la acest articol sau la postarea din pagina noastra de Facebook, relativ la acesta. Fiecare donator va primi cate doua bilete, pentru a putea merge la spectacol cu cineva drag. Pana la urma toata povestea asta cu donarea o facem tot pentru cei dragi, nu-i asa?

Banuim ca trebuie sa fie clar pentru voi, dar o mai spunem inca o data, biletele le vom repartiza dupa regula primul venit, primul servit. In masura in care demersul nostru va fi bine primit de catre voi, donatorii, exista posibilitatea sa primim mai multe bilete. Ramaneti, deci, pe receptie!

Nota: Deoarece la finalul zilei de ieri, 04.12.2018, biletele din tabelul de mai sus au fost deja repartizate donatorilor, partenerii de la ASSMB au venit cu o suplimentare, pe care o regasiti in urmatorul tabel:

 

N-avem SANGE este un program national de stimulare a donarii voluntare de sange, iar in capitala acesta se desfasoara pentru si sub coordonarea Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti.

Partenerii din acest program sunt, pana in acest moment, Institutul National de Hematologie Transfuzionala, Crucea Rosie Romana, Asociatia HEM, Fundatia Universitara AISTEDA, MACROMEX, Smith&Smith, IQads, Universal Solution, Getica OOH, Radio Romania, Itsy Bitsy, Fundatia Donatorilor Benevoli de Sange, Smart Society si Motion Vision Communication, care se ocupa si de strategia de comunicare.

In Bucuresti, proiectul este sustinut din Decembrie 2017 si de Primaria Capitalei, prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, care pune la dispozitie spatii de afisaj in spitale, licee, teatre si mijloace de transport in comun.

2 thoughts on “Bilete la teatru pentru donatori, la spectacole din perioada 04 – 09.12.2018

  1. Editor N-avem Sange

    Dragii nostri, pentru moment biletele la teatru pentru saptamana aceasta s-au epuizat. Revenim daca mai avem noutati pe aceasta tema. Va multumim!

  2. Editor N-avem Sange

    In acest moment am epuizat si biletele suplimentate. Petrecere frumoasa donatorilor care vor merge la teatru in aceasta saptamana! 🙂

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Back To Top
%d blogeri au apreciat: