Loading....

Bilete la teatru pentru donatori, la spectacole din perioada 21-25.11.2018

Pentru aceia dintre voi care doneaza in aceasta saptamana, la Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti sau la una din colectele mobile organizate de acesta, avem o surpriza placuta, prin grija partenerilor nostri de la ASSMB (Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti).

Numarul de bilete, datele de spectacol, teatrele si salile, le veti gasi in tabelul urmator. Daca ati donat in aceasta saptamana (19-25.11.2018) nu trebuie decat sa va anuntati numele, data in care ati facut donarea, precum si seria de pe codul de bare relativ la donare, si sa precizati binenteles spectacolul la care vreti bilete. Toate intr-un comentariu la acest articol. Fiecare donator va primi cate doua bilete, pentru a putea merge la spectacol cu cineva drag. Pana la urma toata povestea asta cu donarea o facem tot pentru cei dragi, nu-i asa?

Banuim ca trebuie sa fie clar pentru voi, dar o mai spunem inca o data, biletele le vom repartiza dupa regula primul venit, primul servit. In masura in care demersul nostru va fi bine primit de catre voi, donatorii, exista posibilitatea sa primim mai multe bilete. Ramaneti, deci, pe receptie!

 

Spectacolele:

Thailanda

În Kifisiá, un cartier înstărit al Atenei, trei femei discută despre iubire și, în special, despre bărbații din viața lor. Pregătite să pornească într-o călătorie în Thailanda pentru a se elibera și a deschide un nou drum în viață, Aleka, Fotini și Maro sunt prinse în propriul trecut, luptându-se cu ele însele, dar și cu ceilalți. Călătoria este continuu amânată, fiindcă în viața lor dramele nu încetează să apară – chemate sau nu. Iar bărbații, deși absenți, își fac simțită prezența în chipuri nebănuite. O comedie despre trei femei în pragul unei crize de nervi, visând la o călătorie ce le va schimba viața.

Rencontres

Un spectacol conceput cu o fantezie debordantă, în care expresia, mimica, plasticitatea corporală, dansul și pantomima creează un  veritabil comentariu despre dragoste, însingurare și înstrăinare,  fin,  sensibil, ironic.  Spectacolul RENCONTRES  este un ”tratat”, o ”artă” a iubirii prin gest, demonstrând că nu numai prin cuvinte se poate face poezie.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=UkZ05cWbmMQ]

20 de minute cu îngerul
de Aleksandr Vampilov

„S-a întâmplat ceva cu noi. Ne-am sălbăticit, ne-am sălbăticit total…”, spune la un moment dat un personaj. Îngrijorarea lui pare justificată de reacția pe care ne-o poate stârni ajutorul necondiționat al unui străin atunci când ne aflăm la anaghie. „Cât o fi costând dezinteresarea în ziua de azi?”, e prima întrebare față de gestul altruist. Textul lui Vampilov și spectacolul montat de Felix Alexa urmăresc – adesea, cu mult umor – suspiciunile stârnite de generozitatea celorlalți, arătând că, într-o lume a abrutizării sentimentelor, nu mai putem privi senin în sufletului semenilor, lovind o mână întinsă în ajutor.

***

Într-o lume în care interesul propriu a ajuns la rang de profesiune de credință, un gest simplu, adevărat, acela de a-ți ajuta semenii, devine suspect și absurd, de neînțeles. Piesa lui Vampilov, 20 de minute cu îngerul, reprezintă pentru mine o parabolă despre lumea dezumanizată în care trăim, o comedie cinică despre cum ne-am sălbăticit sufletele, fără să ne dăm seama. Și tocmai acest amestec fascinant de umanitate dezlănțuită, aflată în criză, și o puritate umană ce nu poate părea astăzi normală, ci doar „îngerească”, creează imaginea reală a lumii în care trăim, plină de confuzie și contraste. Dar oare „îngerul” aflat în fiecare dintre noi poate fi, totuși, salvat?
Felix Alexa

N-avem SANGE este un program national de stimulare a donarii voluntare de sange, iar in capitala acesta se desfasoara pentru si sub coordonarea Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti.

Partenerii din acest program sunt, pana in acest moment, Institutul National de Hematologie Transfuzionala, Crucea Rosie Romana, Asociatia HEM, Fundatia Universitara AISTEDA, MACROMEX, Smith&Smith, IQads, Universal Solution, Getica OOH, Radio Romania, Itsy Bitsy, Fundatia Donatorilor Benevoli de Sange, Smart Society si Motion Vision Communication, care se ocupa si de strategia de comunicare.

In Bucuresti, proiectul este sustinut din Decembrie 2017 si de Primaria Capitalei, prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, care pune la dispozitie spatii de afisaj in spitale, licee, teatre si mijloace de transport in comun.

, ,

24 thoughts on “Bilete la teatru pentru donatori, la spectacole din perioada 21-25.11.2018

 1. Ionut Ghenta

  Buna ziua,
  Ionut Ghenta, 20 nov 2018, 18 034428 1
  As dori, va rog, la Suflete Moarte, de pe 24.11.2018 de la teatrul de comedie.
  Multumesc si multa sanatate!

  1. Editor N-avem Sange

   Felicitari, Ionut! Te rugam sa ne trimiti o poza cu sticker-ul de la donare pe adresa contact@n-avemsange.ro si sa ne lasi acolo si un numar de telefon, ca sa te contactam si sa-ti dam cele doua bilete. Multumim pentru implicare!

   1. Ionut

    Buna ziua,

    Am trimis poza cu stickerul.
    Vad ca aveti multe persoane ce v-au scris, insa e posibil sa imi confirmati primirea mailului?
    Sa fiu sigur ca a ajuns unde trebuie.

    Multumesc si o zi frumoasa,
    Ionut

  1. Editor N-avem Sange

   Draga Valentina, pentru a-ti aloca biletele, avem nevoie sa ne spui data in care ai facut donarea si seria de pe codul de bare relativ la donare. Multumim!

 2. Simona

  Dar de ce ați făcut acestă acțiune abia acum?eu spre ex am donat la începutul lunii..când nu se înghesuie nimeni pe holurile centrului..se pare că doar când este într-adevăr nevoie urgentă de sânge impulsionati lumea în acest fel…fără alte comentarii!

  1. Editor N-avem Sange

   Draga Simona, speram sa avem aici bilete de teatru pentru donatori, pentru multa vreme de-acum incolo. Prin urmare, ai sa ne prinzi la urmatoarea donare. Te asteptam! 🙂

 3. Paula

  Buna seara,
  Paula Posan, 19 noiembrie 2018, 18 034380.
  Spectacolul „Efecte colaterale”, teatrul Nottara, 23 noiembrie, ora 19.00.
  Multumesc.

 4. Trofin Alexandru

  Buna seara,
  Trofin Alexandru, donare Sala Dalles 18 noiembrie, 18 110635 7
  Spectacolul ” Bani din cer”, Teatrul de Comedie, 25.11 ora 19:00.
  Multumesc

  1. Editor N-avem Sange

   Felicitari, Alexandru! Ne pare rau, dar aceasta serie de bilete se atribuie celor care doneaza in intervalul 19 – 25 noiembrie. Ramai pe faza, nu ne oprim aici. Iar in masura in care demersul nostru va fi bine primit de catre voi, donatorii, exista posibilitatea sa primim mai multe bilete.

 5. Antoniu Ion

  Antoniu Ion Marian, 21/11/2018, cod 18 110766 7, as dori bilete la spectacolul „Bani din cer” de pe 25 noiembrie ora 19. Va multumesc si felicitari pentru intiativa!!!

 6. Andrei

  Nume : Andrei Guzu
  Data donarii :20-11-2018
  Cod : 18 110726 1
  As dori bilet la :
  Nr. 9
  Din data de 24-11-2018
  ora : 19:00
  Spectacol : ”TOTUL E RELATIV”
  La : ”Teatrul C.I. Nottara
  2 Bilete

 7. Paraschiv Remus Costin

  Buna ziua!
  As dori,va rog, 4 bilete la „Suflete moarte”
  Din 24.11.2018
  Ora 19.00
  La Teatru de comedie
  Paraschiv Remus Costin
  22.11.2018
  18034728-

  1. Editor N-avem Sange

   Salut Remus, pentru o donare oferim doar 2 bilete. Oricum, la „Suflete moarte” numai doua mai avem. Sunteti cumva doi donatori?

   1. Paraschiv Remus Costin

    Nu, doar ca scrie in dreptul piesei „4bilete” nu am inteles eu bine! Scuze! Oricum doaresc 2 bilete la piesa!

 8. Dorin Usurelu

  Buna ziua. Mai aveti cumva bilete la suflete moarte sau bani din cer? Va trimit pe mail poza si nr de telefon. Multumesc

  1. Editor N-avem Sange

   Salut Dorin, mai avem doua bilete la „Bani din cer”, pentru maine seara, la Teatrul de Comedie. Asteptam poza cu stickerul ca sa-ti confirmam rezervarea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la N-AVEM SANGE?!

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Back To Top