Loading....

Aveti SANGE sa alergati cu noi?

articol de Marian Costache

Incepand din acest an programul N-avem SANGE se inscrie in seria de cauze sociale partenere, la cele mai importante evenimente de alergare stradala, organizate de Asociatia Bucharest Running Club.

Bucharest 10K & FAMILY RUN deschide pe 7 Aprilie sezonul evenimentelor de alergare, lansand provocarea de a petrece o zi in aer liber alaturi de cei dragi si de a alerga impreuna, in paralel cu atletii romani si straini, imbinand performanta cu distractia in familie.

250 de alergatori

Pentru ca stim cat de importante sunt deopotriva atat familia cat si sanatatea, “N-avem SANGE” si-a propus sa adune un grup de 250 de alergatori, care inteleg beneficiile donarii regulate de sange, pentru a dovedi astfel ca donatorii pot fi deopotriva atat inimosi cat si sanatosi!

Vreti sa fiti alaturi de noi? Doriti sa va inscrieti in cursa si sa alergati in tricoul “N-avem SANGE”, pentru a face cat mai vizibil demersul nostru? Ei bine, nimic mai simplu! Sustinerea cauzei noastre se va putea face bifand la un moment dat casuta corespunzatoare, pe parcursul inscrierii in platforma evenimentului.

In premiera in Romania, toate evenimentele Bucharest Running Club vor beneficia integral de tehnologia MYLAPS dedicata evenimentelor sportive – platforma de inscrieri, aplicatia pentru eveniment, sistemul de cronometrare. Usor de utilizat, accesibila atat de pe laptop/PC, cat si de pe orice tip de dispozitiv mobil, platforma ofera posibilitatea de a te inregistra la oricare dintre cursele din cadrul unui eveniment, dar si pe aceea de a face cadou o inscriere.

“Ne bucuram sa sprijinim, pentru al patrulea an consecutiv, cursa UNIQA Asigurari Bucharest 10K & FAMILY RUN, in parteneriat cu Bucharest RUNNING CLUB. UNIQA Asigurari foloseste fiecare oportunitate pentru a incuraja un stil de viata sanatos. Acest eveniment a devenit o traditie pentru iubitorii de alergare, oferindu-le ocazia de a se relaxa prin practicarea sportului alaturi de familie si de cei dragi, dar si de a se implica in sustinerea unei cauze caritabile. Pentru UNIQA Asigurari, numarul 10 are si o alta semnificatie in 2019, intrucat compania sarbatoreste un deceniu de existenta in piata de asigurari din Romania. Prin astfel de parteneriate, credem ca putem continua sa aducem un plus de valoare in viata oamenilor, ajutandu-i sa isi construiasca un viitor sanatos” – Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurari

Familia ABRC

“Multumim sponsorilor si partenerilor institutionali traditionali pentru suportul constant, precum si celor care s-au alaturat anul acesta familiei Bucharest RUNNING CLUB. Le multumesc atat celor care alearga an de an la competitiile pe care le organizam, precum si celor care vor participa pentru prima data in 2019” – Valeria Racila van Groningen, Presedinte Bucharest RUNNING CLUB

Va asteptam deci sa va inscrieti in echipa de #bloodfluenceri, powered by Victron Energy, si sa ne dati de veste la adresa contact@n-avemsange.ro , pentru a va oferi tricoul de bloodfluencer, pentru cursa.

Nu in ultimul rand merita sa va reamintim ca atat alergarea cat si donarea regulata de sange ofera beneficii solide de sanatate, pentru cei care imbratiseaza un stil de viata sanatos. Va lasam aici, in acest sens, un pasaj dintr-un interviu interesant, realizat cu d-na Dr. Corina Posea, Hematolog la Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti. 

N-avem SANGE este un program national de stimulare a donarii voluntare de sange, iar in capitala acesta se desfasoara pentru si sub coordonarea Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti.

Prezenta la acest eveniment a echipei de #bloodfluenceri este realizata cu sprijinul Victron Energy, lider modial in productia mai multor tipuri de echipamente, pentru sectoare ce au legatura cu energia regenerabila si/sau cu stocarea acesteia.

Partenerii din acest program sunt, pana in acest moment, Institutul National de Hematologie Transfuzionala, Asociatia HEM, Fundatia Universitara AISTEDA, MACROMEX, Smith&Smith, Deutsche Leasing, IQads, Universal Solution, X2 Adventure, Radio Romania, Itsy Bitsy, Fundatia Donatorilor Benevoli de Sange, Smart Society si Motion Vision Communication, care se ocupa si de strategia de comunicare.

In Bucuresti, proiectul este sustinut din Decembrie 2017 si de Primaria Capitalei, prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, care pune la dispozitie spatii de afisaj in spitale, licee, teatre si mijloace de transport in comun.

, , , ,

2 thoughts on “Aveti SANGE sa alergati cu noi?

    1. Editor N-avem Sange

      Te inscrii la cursa si apoi treci pe la standul nostru, de la Sport Expo, din Parcul Izvor, ca sa te cunoastem si sa-ti dam tricoul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la N-AVEM SANGE?!

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Back To Top