Loading....

Primarul Clujului a donat sânge şi a luat cu el peste 100 colegi.

112 angajați ai Primăriei Cluj-Napoca, în frunte cu primarul Emil Boc, au donat sânge la Centrul Regional de Transfuzie. Edilul mai are o promisiune pentru clujeni: o aplicaţie prin care donatorii de sânge să fie notificaţi atunci când donaţia lor salvează o viaţă.

În contextul în care România, şi implicit judeţul Cluj, se confruntă cu o criză acută de sânge, municipalitatea clujeană vrea să dea un exemplu comunităţii, astfel că angajaţii administraţiei locale vor merge să doneze, în frunte cu primarul Emil Boc. Era promisiunea făcută de edilul Clujului la final de august 2018. Iată că s-a concretizat marţi, 26 noiembrie 2018.

„Alături de colegii mei am participat la campania Primăriei municipiului Cluj-Napoca de donare de sânge, care se derulează pe parcursul a două zile, 27 și 28 noiembrie 2018. Mulțumesc tuturor colegilor din instituție care au răspuns acestei inițiative și ii asigur că gestul lor este apreciat de către comunitate. Vă recomand tuturor, dacă puteți, să donați sânge, pentru că orice gest de acest fel salvează vieți. Nu în ultimul rând, felicităm conducerea Centrului Regional de Transfuzii Cluj pentru cadrul și condițiile excelente oferite celor care donează”, a declarat Emil Boc. Organigrama Primăriei Cluj-Napoca numără peste 1.000 de funcţionari. (…)

Continuarea articolului aici.

, , , ,

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la N-AVEM SANGE?!

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Back To Top