Loading....

Provocare de 14 februarie la Centrul de Transfuzie Sanguină! Cuplurile care au donat sânge, pot câștiga o cină romantică!

Centrul de Transfuzie Sanguină (CTS) Vrancea a organizat o campanie inedită de donare a sângelui. Pentru Ziua Îndrăgostiților, centrul de transfuzie a invitat cuplurile la donare de sânge.

Potrivit directorului CTS Vrancea, dr. Mioara Hanța, va fi organizată o extragere a numelor donatorilor, iar cuplul câștigător va primi o cină festivă, oferită de Restaurantul Amadeus, de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie, la ora 19:00.

Luni 11.02.2019, a fost dat startul concursului adresat cuplurilor de donatori de sânge, care joi, pe 14 februarie, au putut câștiga o cină romantică.

Este pentru prima dată când celebrăm astfel Ziua Îndrăgostiților și ne-am dori să se creeze un precedent. Avem deja cupluri care au donat sânge. De exemplu, primul cuplu este format dintr-o doamnă care mai donase și în trecut și care și-a convins soțul să doneze. Ei au intrat deja în cursa pentru cina romantică și le dorim succes. Până joi toate cuplurile care donează sânge vor putea oferi iubire lor, în cuplu, dar și semenilor lor”, a declarat Georgiana Crăciun, purtătorul de cuvânt al Centrului de Transfuzii Sanguine Vrancea., potrivit Libertatea. (…)

Continuarea articolului aici.

, , , , , ,

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la N-AVEM SANGE?!

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Back To Top