Loading....

#DateToDonate – Campanie Google și Lidl România de susținere a donării de sânge

comunicat

Google România împreună cu Lidl România si Asociația HEM lansează campania de susținere a donării de sânge “#DateToDonate. Împreună donăm speranță”. În acest moment, donarea de sânge este într-o situație critică. Potrivit datelor furnizate de Centru de Transfuzii Sanguine București, cantitatea de sânge necesară transfuziilor și operațiilor este cu peste 25% mai mică față de perioada pre-pandemie, când era oricum insuficientă. Pentru a multiplica impactul si a diminua teama de a dona, mesajul campaniei are în centru donarea de sânge împreună cu o altă persoană apropiată. 

Campania va fi promovată, pro bono, de o serie de creatori de conținut de pe YouTube, care își vor încuraja fanii și urmăritorii să doneze. Primele nume care s-au alăturat campaniei #DateToDonate sunt Denis Roabeș (solistul formației The Motans), Irina Rimes, George Buhnici, Jamila, Alex Cozma (Atenție, Cad Mere!), Cristian Presură și Mihai Alexandru Hash. Ei vor filma mesaje de promovare a donării de sânge, în fiecare video urmând să participe o pereche de vedete, pentru a încuraja donarea împreună cu o persoană apropiată.

Google investește în campania #DateToDonate 100.000 de dolari sub forma de promovare pe YouTube. Totodată, pentru că faptele bune merită răsplătite, Lidl România va oferi primilor 5.000 de donatori cupoane de cumpărături în valoare de 100 de lei, utilizabile prin aplicația Lidl Plus, disponibilă gratuit pe Google Play și App Store.

Pentru a se înscrie în campanie, donatorii trebuie să intre pe pagina dedicată a platformei n-avemsange.ro (deținută și administrată de Asociația HEM), unde trebuie să încarce o poză cu dovada donării – codul și data din carnetul de donator sau adeverința din ziua donării. Campania  #DateToDonate se desfășoară cu sprijinul GodMother, MRM, Global Records, Cat Music, Roton Music și a partenerilor media Kiss FM și Magic FM. Campania va dura până pe 15 decembrie.

#critic

„Donarea de sânge este o problemă critică în România, afectând mii de oameni care au nevoie de sânge pentru operații și transfuzii. Ne-am dorit să facem ceva pentru a încuraja oamenii să ajute cu sânge pe cei care au nevoie, iar alături de Lidl România, HEM și influencerii care au venit alături de noi sperăm să aducem cât mai mulți oameni în centrele de donare. Campania este centrată în jurul ideii de a-ți înfrânge teama, iar soluția pe care o propunem este mersul la centrul de donare împreuna cu o persoana apropiata. Avem nevoie de implicare, in aceste momente critice, cand fiecare mililitru de sânge donat contează pentru persoanele aflate în suferință!”, a declarat Florin Pravai, Head of Domestic Market, Google Romania.

“Programul Național “N-avem SÂNGE?!” oferă în primul rând speranță. Speranța că într-o bună zi vom trăi într-o societate care prețuiește mai mult oamenii și sănătatea lor. În cei câțiva ani de când derulăm acest program am întâlnit oameni absolut minunați, dispuși să ajute și să se uite curajos la suferințele celor din jur. Această campanie, derulată alături de Google si Lidl România, este o dovadă în plus în acest sens și ne bucurăm totodată că am putut coopta de partea noastră influenceri importanți ai momentului, dispuși să sprijine donarea de sânge. Ei sunt ambasadori ai donării de sânge, #bloodfluenceri.” a declarat Marian Costache, #bloodfluencer cofondator “N-avem SÂNGE?!”, Președinte Asociația HEM.

Despre Lidl

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Germania și Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 11.550 de magazine și peste 200 de centre logistice și depozite în 30 de țări la nivel mondial.

Lidl este un smart discounter care le oferă clienților produse cu cel mai bun raport calitate-preț. În spatele serviciilor și operațiunilor din magazine și centrele logistice stau simplitatea și orientarea către eficiență. Design-ul și structura proceselor standardizate sunt asigurate de către Lidl Stiftung, cu sediul central la Neckarsulm. 

În toate domeniile sale de activitate, Lidl este o companie care acționează cu responsabilitate față de oameni, societate și mediu. Pentru Lidl, sustenabilitatea este metoda prin care își îndeplinește, zi de zi, promisiunea cu privire la calitate.

 Despre Alphabet Inc.

Larry Page și Sergey Brin au fondat Google în 1998. De atunci, compania a crescut la peste 50.000 de angajați la nivel global, oferind o gamă largă de produse și platforme populare precum Search, Maps, Ads, Gmail, Android, Chrome și YouTube. În octombrie 2015, Alphabet a devenit compania-mamă a Google. Puteți citi mai multe despre misiunea Alphabet aici.

Despre Asociația HEM

Programul național N-avem SÂNGE?! este unicul demers al Asociației HEM, un proiect din sfera educației pentru sănătate demarat in 2016, ce are ca obiectiv atât creșterea numărului de donatori sanguini, fideli și dedicați, cât și schimbarea percepției privind donarea de sânge și integrarea acestui gest altruist în rutina unui stil de viața sănatos. Principalele direcții dezvoltate în cadrul programului urmăresc atât campanii media, de informare și conștientizare, cât și dezvoltarea comunității #bloodfluencer formată din promotori si donatori sanguini, fideli si dedicați, adevarați ambasadori ai donării de sânge.

N-avem SANGE este un program national de stimulare a donarii voluntare de sange, gestionat de Asociatia HEM, cu sprijinul Centrului de Transfuzie Sanguina BucurestiCentrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanta si al Centrului de Transfuzie Sanguina Ploiesti.

Partenerii nostri din acest program

INHT, MACROMEXH.EssersCertSIGNIQadsGrupul Digi | RCS & RDS,Universal SolutionX2 AdventureBucharest Running ClubItsy Bitsy, Fundatia Universitara AISTEDA, Fundatia Donatorilor Benevoli de SangeAMiCUS Bucuresti, Activator HUB, RingRingNutrivitaGetica OOHPaco Media, TOI Innovative Media, Joint Media, Way MediaFairway MediaBlitz TechnologyExpodom si Motion Vision Communication.

In Bucuresti, programul este sustinut din Decembrie 2017 si de Primaria Capitalei, prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, care pune la dispozitie spatii de afisaj in spitale, licee, teatre si mijloace de transport in comun.

In Constanta, programul este sustinut local de Seaview AdvertisingCity Park Mall, Magazinele Brick si Radio Constanta.

, ,

180 thoughts on “#DateToDonate – Campanie Google și Lidl România de susținere a donării de sânge

    1. Editor N-avem Sange

      Buna Alina! Nici noi nu stim. Informatia este confidentiala si este detinuta de centrele de transfuzie, noi suntem doar ong-ul care deruleaza campania. Intre noi fie vorba, la ce ti-ar folosi daca stii?

          1. Varsandan Florin

            Bună 🙂

            Eu am fost ieri și am donat.

            Am trimis o poză cu acel bilet pe care era acel co

            Întrebarea mea este : Când voi știi că intru în posesia cuponului oferit de Lidl ?

            Mulțumesc.

          2. Editor N-avem Sange

            Buna Florin, cupoanele le vei gasi in aplicatia Lidl, in sectiunea special dedicata.
            E posibil sa le gasesti acolo chiar saptamana viitoare.
            Iti multumim ca e esti alaturi de noi!

          3. Dascălu Hajnalka

            Crăciun fericit tuturor. Unde ne putem informa dacă suntem sau nu eligibili pentru cupoanele lidl? Evident nu pentru asta am donat. Ba mai mult, am fost împreună cu fica mea care a împlinit 18 ani (de când are buletin, adică 14 ani, și-a dorit să fie donatoare) a fost foarte fericită că a reușit însfărșit. Abia așteaptă luna martie. Dar dacă tot se acordă aceste vouchere am vrea să știm cum și unde obținem detaliile.

          4. Dorin

            Buna seara,am donat sânge acum o lună în orașul Satu Mare,m am înregistrat și,nimic,,,doar in București acest gest este premiat de Lidl ?

          5. Editor N-avem Sange

            Buna Dorin, iti multumim ca esti alaturi de noi!
            Campania a rulat in toata tara, iar pana acum ar fi trebuit sa primesti demult cupoanele, in aplicatia Lidl, in sectiunea special dedicata.
            Te rugam sa ne trimiti un e-mail pe adresa contact@n-avemsange.ro , cu toate informatiile inclusiv numarul de telefon, pentru a vedea ce s-a intamplat.

      1. Raluca T

        Buna ziua! Cum putem sti daca am fost validati sau nu? Am completat formularul in 8 decembrie, si inca nu am primit nici un fel de raspuns. Mulțumesc

        1. Editor N-avem Sange

          Buna Raluca, cupoanele le regasesti in aplicatie, in sectiunea special dedicata.
          Daca in maxim 10 zile de cand ai facut inregistrarea nu au aparut, te rugam sa ne dai un mail cu toate informatiile, pe contact@n-avemsange.ro .
          Iti multumim ca esti alaturi de noi!

          1. Editor N-avem Sange

            Buna Dragos,
            Daca in 10 zile de cand ai facut inscrierea nu ai primit cupoanele, in sectiunea dedicata din aplicatie, te rugam sa ne scrii pe contact@n-avemsange.ro si sa ne dai toate informatiile, ca sa verificam.
            Iti multumim ca esti alaturi de noi!

      2. Alexandra

        Buna! As vrea sa știu când se primesc cupoanele ? M am înscris înainte de Crăciun dar nu am primit niciun cupon. Mulțumesc

        1. Editor N-avem Sange

          Buna Alexandra, iti multumim ca esti alaturi de noi!
          Cupoanele se primesc in aplicatia Lidl, in sectiunea special dedicata.
          Daca nu le-ai primit inca, te rugam sa ne trimiti un mail pe adresa contact@n-avemsange.ro , sa ne dai acolo toate informatiile, ca sa verificam.

      1. ana maria cazacu

        Da multumesc de link.il aveam citisem.deja dar nu se intelege cand si cum suntem notifi ati ai nici nu se stipuleaza dc deja sau facut cei 5000 de donatori

          1. ana maria cazacu

            Mam inscris deja. Doar ca am.o sg app pe un sg tel si am trimis pt mn si sot acolo scrie doar unul sg o sa vdm

          1. Editor N-avem Sange

            Buna Ana-Maria, cupoanele de cumparatauri se incarca in maxim 5 zile de la validare, iar validarile se fac saptamanal. Daca nu ai primit cupoanele pana acum, te rugam sa verifici daca numarul cu care te-ai inscris este acelasi din aplicatia Lidl Plus. Daca ai nevoie de informatii suplimentare, poti sa ne scrii pe contact@n-avemsange.ro.

    1. Editor N-avem Sange

      Conform regulamentului, cuponul este incarcat in maxim 5 zile de la validarea inscrierii. Inscrierile sunt validate saptamanal, astfel ca pentru cei cu inscrieri valide, cupoanele se vor incarca in aplicatia Lidl Plus, in saptamana urmatoare inregistrarii in campanie.

    1. Editor N-avem Sange

      Felicitari pentru altruism! Gestul tau conteaza mai mult decat putem exprima noi in cuvinte! 🙂

      Cupoanele sunt incarcate in 5 zile de la validarea inscrierilor, iar ele sunt validate saptamanal. Practic cei inscrisi in campanie si validati, le vor primi in cursul urmatoarei saptamani dupa inscriere, se vor vedea in sectiunea „Cupoane” din aplicatia Lidl Plus.
      Iti reamintim ca sunt validate donarile din perioada 25 octombrie – 15 decembrie, iar numarul de telefon cu care te-ai inscris trebuie sa fie acelasi cu cel cu care te-ai inregistrat si in aplicatia Lidl Plus.

      1. Jipa Mihai

        O campanie minunata dar implementare de 2 lei. Se fac aproape 2 saptamani si nu am primit si nici nu stiu daca se vor acorda
        Dezamagitor de transparent.

        1. Editor N-avem Sange

          Draga Mihai, ai mai jos raspunsul partenerilor nostri de la Lidl Romania.
          „Acordarea cupoanelor pentru persoanele inscrise in perioada 01 – 14.11 poate intarzia din cauza unor probleme tehnice. Alocarea acestora se va face pana la 20.11.2021.”
          Ne pare rau pentru aceste inconveniente!

    1. Editor N-avem Sange

      Draga Mihai, sa stii ca ne-ar prinde bine o mana de ajutor.
      Prin urmare, cand ai timp sa fii voluntar alaturi de noi, in astfel de campanii, te rugam sa ne dai de veste.
      Pana atunci, insa, te felicitam ca donezi, e un gest absolut minunat, profund uman!

  1. Grigore Elena

    Buna ziua! Si eu m-am inscris din data de 4.11.2021 si nu am primit nimic pana acum. As fi donat oricum pentru ca nu e prima data cand o fac si nici ultima, doar ca este un gest urat sa fii mintit/pacalit. O zi buna!

    1. Editor N-avem Sange

      Draga Elena, ai mai jos raspunsul partenerilor nostri de la Lidl Romania.
      „Acordarea cupoanelor pentru persoanele inscrise in perioada 01 – 14.11 poate intarzia din cauza unor probleme tehnice. Alocarea acestora se va face pana la 20.11.2021.”
      Ne pare rau pentru aceste inconveniente!

  2. daniela

    Buna ziua,

    Merge f bine campania, felicitari pt idee și pt munca angajatilor si mai ales a voluntarilor.
    După ce am încărcat poza cu codul de bare din carnetul de vaccinare (la link-ul postat de mai multe ori mai sus, ca răspuns la comentarii), mi-am descărcat aplicația Lidl, pe același telefon trecut și în formularul unde am încărcat poza, iar în categoria – cupoane -, îmi apar 2 cupoane de câte 50 lei fiecare.
    Mulțumesc

    1. Editor N-avem Sange

      Multumim pentru feedback si aprecieri!
      Si tu faci o treaba minunata, donand sange. Bravo, e un gest profund uman! 🙂

    1. Editor N-avem Sange

      Buna Violeta,
      In mod normal, pana Luni-Marti ar trebui sa primesti cupoanele in aplicatie.
      Daca nu se-ntampla, te rugam sa ne scrii din nou.
      Weekend placut,

  3. Violeta

    Dezamagita de aceasta campanie Lidl . Nici acum nu am primit cupoanele . Ar fi trebuit să aplice metoda Kauflandului ,sa acorde carduri pe care le puteai folosi la cumparaturi,le primeai la donare și gata. Fără bătaie de cap,descarcari de aplicații și înscrieri inutile. Nu regret faptul că am donat sânge,nici macar nu am știut de campanie,am aflat la centrul de transfuzii,mă deranjează doar că nu primești nici o informație,că nu mai sunt disponibile ….

    1. Editor N-avem Sange

      Buna Marius,
      Trebuie verificat in aplicatie, daca s-au validat cupoanele.
      Daca in maxim 10 zile nu sunt validate, te rugam sa ne scrii.

  4. Violeta

    Îmi cer scuze,totul a fost o neînțelegere din partea mea,nu am știut cum să verific in aplicație ,cupoanele erau acolo cred că de când m-am înscris. Vă mulțumesc pt interes și implicare în rezolvarea problemelor.

  5. Tudor Elena

    Bună ziua !Eu am donat in data de 6 nov 2021 ,am trimis adeverința de donare conform instrucțiunilor.Am depistat o problema mai târziu si anume numărul de telefon înregistrat în aplicația Lidl plus ,nu mai este același cu numărul de telefon actual ,pe care l-am trecut pe linkul unde am trimis poza adeverinței de donare .Nu am primit nici un cupon .Ce este de făcut ?

  6. Tudor Elena

    Bună seara ! Mulțumesc pentru ajutor !Abia acum am văzut răspunsul dumneavoastră și am trimis din nou dovada donarii .Sper că nu este târziu și că voi fi validată.

      1. Tudor Elena

        Bună dimineața !Am primit cupoanele !Dar ,nu putem să le folosim pe un singur bon ,că am putut activă doar unul ? Mulțumesc frumos !

  7. Alexandru Alina Daniela

    Bună eu am donat pe data de 22 noiembrie și pana acum nu am primit niciun cupon. Unde trebuie sa verific dacă e cupoanele?

  8. Alexandru Dinu

    Buna ziua…Cred ca este o mare vrajeala cu cupoanele oferite de Lidl…Am donat 2 persoane sange la centrul de transfuzii din Ploiesti in data de 22.11.2021 si nici unul dintre noi nu a primit nimic…Nu mai va faceti campanie degeaba…

    1. Editor N-avem Sange

      Felicitari Alexandru!
      Asa cum ti-am spus si la telefon, daca s-au implinit 10 zile de cand ai donat si nu ai regasit cupoanele in aplicatie, te rugam sa ne trimiti un mail pe adresa contact@n-avemsange.ro, in care sa ne dai datele si sa ne expui problema.
      Multumim pentru intelegere!

  9. Bogdan

    Bună ziua,
    Am donat și eu pe 06.12.2021…am urmat pași am atașat adeverința…încă nu am primit un răspuns…
    Mulțumesc!

    1. Editor N-avem Sange

      Buna Bogdan, iti multumim ca esti alaturi de noi!
      Cupoanele le vei primi in aplicatie, in sectiunea dedicata. Daca in maxim 10 zile calendaristice, de la inscriere, nu ai regasit acolo cupoanele, te rugam sa ne scrii pe adresa contact@n-avemsange.ro .

    1. Editor N-avem Sange

      Buna Alexandru, iti multumim ca esti alaturi de noi!
      Nu despre vaccin e vorba aici, ci despre donarea de sange.
      Cupoanele se primesc in aplicatia Lidl, in sectiunea dedicata.
      Daca nu le-ai primit, te rugam sa ne scrii pe adresa contact@n-avemsange.ro si sa ne dai toate datele.

  10. Oana

    Buna ziua! Pot folosi aplicatia mea Lidl pentru donarea facuta de sot? (la inscriere folosesc nr de tel din aplicatie)
    Multumesc

    1. Editor N-avem Sange

      Buna Oana, va multumim ca sunteti alaturi de noi!
      Cupoanele trebuie sa ajunga la cel care a donat efectiv, acesta e sensul campaniei.

  11. Alexandru

    Buna ziua, am o intrebare, mai este valabila primirea cupoanelor lidl?
    Astazi voi dona oricum insa as vrea sa stiu sa nu astept degeaba primirea cupoanelor pentru ca fiind student pe mine unul aceste cupoane m-ar ajuta enorm.

    1. Editor N-avem Sange

      Buna Violeta, iti multumim ca esti alaturi de noi!
      Cupoanele le primesti direct in aplicatia Lidl Plus, in sectiunea special destinata. Daca in 10 zile, de la inscriere, nu ai primit cupoanele, te rugam sa ne scrii pe adresa contact@n-avemsange.ro si sa ne dai toate informatiile, ca sa verificam ce s-a intamplat.

    1. Editor N-avem Sange

      Buna Ovidiu, iti multumim ca esti alaturi de noi!
      Daca in cel mult 10 zile nu primesti cupoanele in aplicatia Lidl Plus, te rugam sa ne scrii pe contact@n-avemsange.ro, sa ne dai toate informatiile ca sa vedem ce s-a intamplat.

    1. Editor N-avem Sange

      Buna Florin, iti multumim ca esti alaturi de noi!
      Campania s-a prelungit pana pe 24.12.2021 si da, mai sunt cupoane.

  12. Calin

    Buna. Am donat pe data de 10 Decembrie si tot atunci am încărcat si dovada aici dar până acum nu am primit nici un voucher în aplicație.
    Se pare ca această campanie cam lasă de dorit tinand cont de cate plângeri sunt aici.
    Sunt un donator frecvent , nu am donat pt bonuri dar mai bine nu faceti lucruri de genul… Păcat..asta e România

    1. Editor N-avem Sange

      Buna Calin,
      Asa cum scrie si in mesajul care apare imediat dupa completarea formularului, pentru inscrierile valide, cupoanele se incarca in saptamana urmatoare inscrierii. Daca vrei sa afli detalii despre inscrierea ta, te rugam sa trimiti un mesaj pe contact@n-avemsange.ro.
      In alta ordine de idei, pentru ultima ta remarca, te rugam sa ai in vedere ca aceasta campanie este gestionata de o mana de voluntari, donatori dedicati, care aloca din timpul si energia lor pentru a raspunde unei campanii in care sunt mii de inscrieri, sute de mail-uri si telefoane zilnice. Daca ti-am spune ca suntem epuizati, ai veni sa ne dai o mana de ajutor? Dar preferam sa raspundem, cat de repede putem, la toate solicitarile care ne vin.
      Numai bine!

    1. Editor N-avem Sange

      Buna Diana, cupoanele le regasesti in aplicatie.
      Daca in maxim 10 zile de cand ai facut inregistrarea nu au aparut, te rugam sa ne dai un mail cu toate informatiile, pe contact@n-avemsange.ro .
      Iti multumim ca esti alaturi de noi!

  13. Gabi

    Buna, am fost sa donez in data de 6 Decembrie, dar nu am primit pana acum nici o notificare legata de voucherul de la lidl sau inregistrarea mea.

    1. Editor N-avem Sange

      Buna Gabi, iti multumim ca esti alaturi de noi!
      Cupoanele ar trebui sa le regasesti in aplicatie, in sectiunea dedicata. Daca nu le ai, te rugam sa ne dai un mail la contact@n-avemsange.ro, cu toate informatiile, ca sa verificam.

    1. Editor N-avem Sange

      Buna Vanesa,
      Daca in 10 zile de cand ai facut inscrierea nu ai primit cupoanele, in sectiunea dedicata din aplicatie, te rugam sa ne scrii pe contact@n-avemsange.ro si sa ne dai toate informatiile, ca sa verificam.
      Iti multumim ca esti alaturi de noi!

  14. Dorina

    Am donat si eu si fiul meu din data de 14 si 15 dec 2021 si nu am primit nici un cupon Lidl. Mai primim sau e fraiereala pe fata? Vad ca multe pers spun ca nu au primit nimic.

    1. Editor N-avem Sange

      Buna Dorina,t
      Inscrierile trec printr-un proces de validare, iar voucherele se incarca in 5 zile de la finalizarea validarii saptamanale. Daca ati respectat pasii inscrierii, ar trebui ca tu si fiul tau sa primiti cupoanele pana la finalul acestei saptamani. Daca vrei sa verifici exact statusul inscrierii tale, te rugam sa trimiti un mail pe contact@n-avemsange.ro, cu numerele de telefon cu care v-ati inscris.
      Din respect pentru sutele de ore dedicate de mana de voluntari care se ocupa de aceasta campanie, daruind din timpul si energia lor, am aprecia mai mult un gand bun, decat o acuza nejustificata. Multumim!

  15. Arosoaie Laurentiu

    Bună ziua.Am făcut o donare de sange benevol luna trecuta,și întâmplător am auzit de acessta campanie,m-am înscris pentru un posibil voucher pt lidl.As dori sa știu dacă mai sunt în acest moment.(22.12.2021).Mulțumesc.

      1. Aciu Ioan Crstian

        Bună ziua ! Am donat în data de 13 decembrie 2021 la Centrul de transfuzie din Zalău și am încărcat dovada donarii pe site în aceeași zi . În cât timp primesc în aplicația Lidl plus cuposnele de reducere că încă nu mi-au intrat ! Mulțumesc

        1. Editor N-avem Sange

          Buna ziua,
          Inscrierile trec printr-un proces de validare si sunt trimise saptamanal catre Lidl in vederea incarcarii cupoanelor. Pentru inscrierile valide de saptamana trecuta, cupoanele se vor incarca pana la finalul acestei saptamani. Daca vrei sa verifici statusul inscrierii tale, te rugam sa ne trimiti numarul cu care te-ai inscris, pe contact@n-avemsange.ro.

  16. Mihaela

    În fix 10 zile de la completarea formularului am primit 2 cupoane în aplicația Lidl. Nu pentru acestea am făcut gestul însă mă bucur de acest avantaj. Sper sa fi fost de folos oamenilor și am sa continui cât am am sa pot. Mulțumesc Lidl și tuturor persoanelor implicate. Sărbători cu fericire și bucurie va doresc.

  17. Dragos Avram

    Crăciun fericit tuturor donatorilor și oamenilor frumoși ce fac parte din campania „N-avem sânge!”

    PS: exista un delays la încărcarea voucherelor, dar e minunat sa vezi cum scade valoarea bonului cu 50lei*2 . 🙂

    1. Editor N-avem Sange

      Buna Iuliana, iti multumim ca esti alaturi de noi!
      Din pacate, inscrierile s-au terminat in data de 24.12. Campania a fost una foarte lunga, de altfel a durat doua luni.

  18. Moldovan Mariana

    Bună ziua Am donat pe data de 24.12.2021 Având o grupa de sânge mai rară (01 negativ) donez regulat De data aceasta fost sunata pt ca aveau nevoie de grupa mea .Nu am ezitat nici o clipa știind ca pot salva viata cuiva.
    Am înțeles că pot participa la campania cu premi oferit de Lidl.M-am înscris chiar în 24.12 2021 ziua în care am și donat. E ok?M-ai pot beneficia de premiu?
    Mulțumesc.

  19. Tudorel Ștefan Marian

    Bună ziua
    Am donat și am trimis aceea adeverinta pe care am primit-o de la Centru de Transfuzie Sanguina în data de 16 Decembrie și nu am primit nimic .
    Am urmărit și în aplicația LIDL , dar nu am primit nimic . Mai sunt șanse sa primesc acel cupon .

    Mulțumesc frumos.

  20. Francisc

    Bună ziua, Am fost la donare in 29 noiembrie și am confirmat inscriere in cadrul programului în 10 decembrie și înca nu am primit niciun răspuns. Sunt dezamăgit!

    1. Editor N-avem Sange

      Buna Francisc, iti multumim ca esti alaturi de noi!
      Nu are rost sa fii dezamagit, trimite-ne un mail pe adresa contact@n-avemsange.ro si da-ne toate informatiile acolo, inclusiv numarul de telefon, ca sa verificam si sa vedem ce s-a intamplat.

    1. Editor N-avem Sange

      Buna Florea, iti multumim ca esti alaturi de noi!
      Cupoanele le primesti in aplicatia Lidl Plus, in sectiunea soecial dedicata. Daca nu ai primit nimic, te rugam sa ne dai un mail pe adresa conact@n-avemsange.ro si sa ne dai toate informatiile, ca sa verificam.

      1. Hajnalka Clara Dascălu

        Am încercat să trimit și eu un mail pe adresa dată de dumneavoastră dar îmi apare că e greșeală, nu există un user cu această adresă. Puteți să-mi spuneți de ce? Voiam să verificați și în cazul meu, am donat și eu și facă mea pe data de 21.12.2021 și nu ne-a apărut nimic. Am înțeles că durează cam 10 zile dar azi este 5 ianuarie și nu am găsit nimic. Am întrebat pe cei de la LIDL Oradea, iar ei nu știu nimic despre campanie.

  21. Hajnalka Clara Dascălu

    Bună ziua. Aș vrea să știu cum pot afla despre ob[inerea cupoanelor sau unde pot verifica, întrucât fica mea și eu am donat în 21 decembrie, astăzi suntem >n 5 ianuarie iar cei de la Lidl Oradea nu știu nimic despre campania dumneavoastră. Vă mulțumesc anticipat.

  22. Csilla Velti

    Bună, am donat in data de 21.12. Am aflat de campania dumneavoastră după donare. In 30.12 am trimis dovada,sa vad daca e chiar adevarat. Vad că e doar o farsă, sunt dezamăgită de aceasta campanie.

    1. Editor N-avem Sange

      Buna Csilla Velti, campania s-a incheiat in data de 24.12 si a durat timp de doua luni. Nu-ti intelegem nici indoielile si nici dezamagirea.
      Ramai in contact cu noi pentru alte campanii viitoare!

        1. Editor N-avem Sange

          Buna Csilla Velti! Mai sus ai scris altceva, respectiv ca ai trimis dovada in 30.12. Te rugam sa te hotarasti care este adevarul.
          Daca ne-ai trimis dovada pana in 24.12 si n-ai primit cupoanele, te rugam sa ne dai un mail pe adresa contact@n-avemsange.ro si sa ne dai acolo toate informatiile, ca sa vedem ce s-a intamplat si sa-ti raspundem in scris.

    1. Editor N-avem Sange

      Buna Laurentiu,
      Ne bucuram ca esti alaturi de noi! Din pacate, campania s-a incheiat in 24 Decembrie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top