Loading....

#bloodfluencer Marathon, primul eveniment de alergare, organizat de Asociatia HEM, in cadrul Programului National “N-avem SANGE?!”

“Trebuie sa intelegem ca este momentul sa facem ceva pentru donatori. Sa-i facem sa se simta bine, sa-i facem sa se simta importanti. Pentru ca fara ei, foarte multe tristeti s-ar putea propaga la nesfarsit!

Un #bloodfluencer este un donator care intelege donarea, pentru ca intelege altfel VIATA. Nimic nu-i mai frumos decat sa ne adunam si sa traim impreuna doua zile de neuitat, intr-un cadru absolut special. Pe o vale care este mai putin comerciala dar nu este cu nimic mai putin frumoasa, decat oricare alta vale din Fagaras.

Aerul este cumva special, iar bucla pe care am pregatit-o pentru voi, de 10 km., va va oferi sansa sa vedeti o gramada de lucruri interesante, din aceasta zona, pe care noi o promovam, si cu siguranta ca veti avea toate motivele sa reveniti in Dejani. Acolo se va intampla, pe 12-13 Iunie, acest eveniment de alergare si nu numai, inchinat Zilei Mondiale a Donatorului.

Va asteptam, deci, la Dejani sa alergati si sa simtim impreuna ceea ce inseamna aceasta minunata comunitate a donatorilor de sange!

Fii si tu #bloodfluencer si vino alaturi de noi, pe 12-13 Iunie, la Dejani, in judetul Brasov! Merita!” – Marian Costache, #bloodfluencer cofondator “N-avem SANGE?!”, Presedinte Asociatia HEM

N-avem SANGE este un program national de stimulare a donarii voluntare de sange, gestionat de Asociatia HEM, iar in capitala acesta se desfasoara pentru si sub coordonarea Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti.

Partenerii nostri pentru #bloodfluencer Marathon sunt:

Asociatia Bucharest Running ClubLa FantanaNutrivitaSmith & SmithFagaras Rocks, precum si Asociatia Civica TREI-”DARUIND VEI DOBANDI”

Coorganizatori eveniment:

Centrul de Transfuzie Sanguina BucurestiCentrul de Transfuzie Sanguina PloiestiCentrul Regional de Transfuzii Sanguine Constantaprecum si Primaria Recea, jud. Brasov.

, , , , , , ,

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top