Loading....

Nutrivita este partener la prima editie a #bloodfluencer Marathon, 12.06.2021

Pandemia ne-a arata tuturor ca, dincolo de grija pentru propria persoana, familie, bula, e importanta solidaritatea si grija pentru noi, ca natie.

Ne-a aratat slabiciunile unui sistem medical biciuit de zeci de ani de birocratie si ne-meritocratie. Ne-a aratat ca impreuna, avand grija si empatie, putem invinge chiar si un virus de proportii pandemice. In acelasi timp am uitat, poate, ca zilnic in spitale mor fratii nostri pentru ca … nu au sange.

Adelina Păsat, Director Comercial Nutrivita Marketing & Distribuție.

Iata de ce am ales sa punem si noi umarul la campania de constientizare si incurajare a donarii de sange.

Nutrivita sustine un stil de viata sanatos prin miscare inca de la infiintare, in 2007, fiind partener de nutritie si energizare pentru peste 200 de evenimente sportive printre care Maratonul International Bucuresti, Road Grand Tour Cycling Circuit, Tenis Partener, Triatlonul Transfier si, de astazi si #bloodfluencer Marathon.

Ne vedem la start!

Adelina Păsat, Director Comercial Nutrivita Marketing & Distribuție.

N-avem SANGE este un program national de stimulare a donarii voluntare de sange, gestionat de Asociatia HEM, iar in capitala acesta se desfasoara pentru si sub coordonarea Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti.

Partenerii nostri pentru #bloodfluencer Marathon sunt:

Asociatia Bucharest Running ClubLa FantanaNutrivitaSmith & SmithFagaras Rocks, precum si Asociatia Civica TREI-”DARUIND VEI DOBANDI”

Coorganizatori eveniment:

Centrul de Transfuzie Sanguina BucurestiCentrul de Transfuzie Sanguina PloiestiCentrul Regional de Transfuzii Sanguine Constantaprecum si Primaria Recea, jud. Brasov.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top