Loading....

Vino cu noi, la #bloodfluencer Marathon, sa celebram VIATA!

„Multi dintre noi ne propunem, si nu doar declarativ, un stil de viata sanatos.

Cel mai fain este atunci cand reusim sa includem, in rutina unui stil de viata sanatos, activitati in sensul asta: alergare, alimentatie atent aleasa si desigur donarea de sange.

Tocmai de asta sunt foarte fericita ca anul acesta, de Ziua Mondiala a Donatorului de Sange, reusim sa mergem impreuna, sa sarbatorim cu adevarat donatorul sanguin, intr-un cadru absolut minunat.

Te asteptam si pe tine sa vii, sa alergam, sau sa fii voluntar! Important e sa fim impreuna! Sa celebram VIATA!” – Andreea Timofte, #bloodfluencer cofondator „N-avem SANGE?!”, Vicepresedinte Asociatia HEM

#bloodfluencer Marathon, inscrieri & info aici.

N-avem SANGE este un program national de stimulare a donarii voluntare de sange, gestionat de Asociatia HEM, iar in capitala acesta se desfasoara pentru si sub coordonarea Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti.

Partenerii nostri pentru #bloodfluencer Marathon sunt:

Asociatia Bucharest Running Club, La Fantana, Nutrivita, Smith & Smith, Fagaras Rocks, precum si Asociatia Civica TREI-”DARUIND VEI DOBANDI”

Coorganizatori eveniment:

Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti, Centrul de Transfuzie Sanguina Ploiesti, Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanta, precum si Primaria Recea, jud. Brasov.

, , , , ,

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top