Loading....

Clujul ne cheama. Aveti sange sa alergati cu noi?

articol de Marian Costache

Mai este doar o luna pana la Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2020, banuim ca aveti lucrurile deja setate si sunteti in forma maxima. Din acest an, Programul N-avem SANGE este cauza sociala partenera, la acest eveniment sportiv.

Ne gasiti usor in sectiunea special destinata cauzelor sociale (https://maraton-cluj.ro/cauze-sociale/), daca vreti sa fiti #bloodfluenceri, alergatori sau voluntari, sau daca vreti sa sustineti cu o donatie cauza noastra. 

#beneficiipentrusanatate

Sa nu uitati ca donarea de sange este alaturi de alergare parte a unui stil de viata sanatos, beneficiile donarii recurente de sange le puteti extrage cu usurinta din cele cateva articole pe care le regasiti aici: https://n-avemsange.ro/beneficii-pentru-sanatate/

https://www.facebook.com/1835166143441865/videos/1951300018495143/

Donarea este sanatoasa pentru trup si suflet

Dintre acestea merita sa reamintim ca donarea regulata de sange reduce cu pana la de 8 ori riscul de infarct miocardic si bolile cardiovasculare cu pana la de 3 ori. Reduce de asemenea riscul de boli inflamatorii, inclusiv cancerul. Mai presus de toate, insa, este beneficiul sufletesc pe care ti-l ofera, avand in vedere ca doar cu o singura donare poti salva pana la 3 vieti, asta daca esti donator constant si sangele tau poate fi valorizat la un nivel superior.

Daca simtiti ca va atrage acest eveniment si ati vrea sa aflati mai multe sau sa va implicati alaturi de noi, nu ezitati sa ne scrieti, pe adresa contact@n-avemsange.ro.  Va vom pune in legatura cu Diana Petrescu, coordonatorul echipei noastre de la Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2020. Va asteptam cu drag!

https://www.facebook.com/1835166143441865/videos/804044993440655/

N-avem SANGE este un program national de stimulare a donarii voluntare de sange, gestionat de Asociatia HEM, iar in capitala acesta se desfasoara pentru si sub coordonarea Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti.

Partenerii din acest program sunt, pana in acest moment, Institutul National de Hematologie Transfuzionala, MACROMEX, CertSIGN, IQads, Universal Solution, X2 Adventure, Bucharest Running Club, Itsy Bitsy, Fundatia Universitara AISTEDA, Fundatia Donatorilor Benevoli de Sange si Motion Vision Communication, care se ocupa si de strategia de comunicare.

In Bucuresti, proiectul este sustinut din Decembrie 2017 si de Primaria Capitalei, prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, care pune la dispozitie spatii de afisaj in spitale, licee, teatre si mijloace de transport in comun.

, ,

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top