Loading....

Despre Ziua Mondiala a Donatorului, la Speranta TV

In 2018, Ziua Mondiala a Donatorului a fost sarbatorita pentru prima data, in Bucuresti, printr-o actiune comuna, la care a participat atat Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti, cat si Centrul de Transfuzie Sanguina al MApN.

La evenimentul organizat in Parcul Mihai I au venit oameni care stiau despre momentul festiv, dar au venit si oameni care sunt mebri activi in comunitatea de  bloodFLUENCERI.

Despre acest eveniment, despre cum a luat fiinta programul “N-avem SANGE”, dar si despre problema sangelui transfuzional in general a vorbit Marian Costache intr-un interviu cu Alex Badea, la Matinalul Speranta TV.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Y5bSaEZbLtc&t=1s]

N-avem SANGE este un program national de stimulare a donarii voluntare de sange. Partenerii din acest program sunt, pana in acest moment, Institutul National de Hematologie Transfuzionala, Crucea Rosie Romana, Asociatia HEM, Fundatia Universitara AISTEDA, MACROMEX, Smith&Smith, IQads, Universal Solution, Getica OOH, Radio Romania, Itsy Bitsy, Fundatia Donatorilor Benevoli de Sange, Smart Society si Motion Vision Communication, care se ocupa si de strategia de comunicare.

In Bucuresti, proiectul este sustinut din Decembrie 2017 si de Primaria Capitalei, prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, care pune la dispozitie spatii de afisaj in spitale, licee, teatre si mijloace de transport in comun.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top