Loading....

#RunRomania Virtual Run Week devine #RunRomania Virtual Run Weeks.

Aveti inca o saptamana in care puteti alerga pentru cauza noastra. Bucharest RUNNING CLUB are vesti bune pentru alergatori!

Datorita numarului mare de cereri de înregistrare la editia virtuala a Raiffeisen Bank Bucharest Marathon, s-a decis suplimentarea locurilor de la 3000 la 3500.

Astfel, pentru editia din acest an a Bucharest Marathon, inscrierile sunt in continuare deschise, in limita locurilor disponibile, pana cel tarziu 24 Octombrie, la ora 23:59. Daca doriti sa participati, va puteti inregistra, in continuare, pe aplicatia #RunRomania.

Sambata 24 Octombrie va exista o transmisiune mai ampla, intre orele 8:00 si 11:00, la care vor lua parte alergatori si ambasadori, partenerii evenimentului. Se va trasmite atat din studioul Bucharest Running Club, cat si din Parcul Herastrau, locul preferat al alergatorilor din Bucuresti.

Sa nu uitati ca daca pentru noi, cei sanatosi, pare ca fiecare zi este o noua incercare in infruntarea cu acest coronavirus, exista oameni mult mai putin norocosi decat noi si care au parte de adevarate cumpene, in asteptarea sangelui pentru operatii sau pentru alte tratamente complicate.

Alergati, deci, pentru programul “N-avem SANGE”, donati si ajutati-ne sa facem cauza noastra si mai vizibila! Va dorim din suflet sa ramaneti sanatosi si sa ne revedem cu bine si la alte curse, virtuale sau nu! #virtuallytogether #bloodfluenceri #NAvemsange

Redam mai jos interviul colegului nostru Marian Costache, #bloodfluencer co-fondator “N-avem SANGE”, Presedinte al Asociatiei HEM, cu Diana Demian, Special Projects Manager ABRC, la aceasta a 13-a editie a Bucharest Marathon.

N-avem SANGE este un program national de stimulare a donarii voluntare de sange, gestionat de Asociatia HEM, iar in capitala acesta se desfasoara pentru si sub coordonarea Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti.

Partenerii din acest program sunt, pana in acest moment: INHT, MACROMEXH.EssersCertSIGNIQadsGrupul Digi | RCS & RDS,Universal SolutionX2 AdventureBucharest Running ClubItsy Bitsy, Fundatia Universitara AISTEDA, Fundatia Donatorilor Benevoli de SangeAMiCUS Bucuresti, Activator HUB, RingRingNutrivitaGetica OOHPaco Media, TOI Innovative Media, Joint Media, Way MediaFairway MediaBlitz TechnologyExpodom si Motion Vision Communication.

In Bucuresti, programul este sustinut din Decembrie 2017 si de Primaria Capitalei, prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, care pune la dispozitie spatii de afisaj in spitale, licee, teatre si mijloace de transport in comun.

In Constanta, programul este sustinut local de Seaview AdvertisingCity Park Mall, Magazinele Brick si Radio Constanta.

, , , , , , ,

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la N-AVEM SANGE?!

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Back To Top