Loading....

Alergati pentru noi, alergati pentru VIATA!

2020 este cu siguranta anul in care ne-am maturizat, ca program si cauza sociala. Traversand aceasta pandemie am avut parte de cate o incercare aproape in fiecare zi.

Surprizele s-au tinut lant.

Multe dintre ele au fost placute, in sensul ca multi oameni au inteles ca nu este riscant sa donezi, nici in timpul pandemiei, si chiar daca poate dura putin mai mult, merita s-o faci, pentru ca viata sa mearga mai departe pentru cei aflati in suferinta. Colega noastra Elena Hogas a si realizat un scurt video, in acest sens.

https://www.facebook.com/1835166143441865/videos/256984885486750

Luna Octombrie are ceva special in fiecare an, datorita principalului eveniment de alergare din Bucuresti si din Romania. In 2020 Bucharest Running Club va organiza in data de 11 octombrie evenimentul efectiv la o scara mai redusa, pentru cei 250 de alergatori de elita inscrisi in concurs.

Cursa Virtuala

Pentru noi, toti ceilalti fani ai alergarii pe distante lungi, va fi posibila parcurgerea diverselor curse, intr-un format virtual, flexibil, pe durata catorva zile. Mai exact, va puteti inscrie pentru oricare din cursele evenimentului (42km, 21km, 10km si 5 km) si le puteti parcurge oricand in perioada 11 – 18 octombrie, ghidati de aplicatia #RunRomania dezvoltata de Asociatia Bucharest RUNNING CLUB, disponibila in PlayStore si AppStore.

Participantii la eveniment au posibilitatea sa opteze inca de la inregistrare pentru una din cauzele sociale listate.

In acest context pandemic, chiar daca alergarea nu va fi posibila ca pe vremuri, pentru toata lumea, noi avem nevoie de sprijinul vostru mai mult decat oricand. Va rugam, deci, sa alergati pentru noi si sa ne alegeti drept cauza sociala la MIB 2020, ca sa faceam Programul National “N-avem SANGE?!” si mai vizibil. Nu in ultimul rand, daca veti dori sa donati suplimentar pentru noi, cu ocazia inscrierii la cursa, banii vor fi bineveniti.

Primii 100

Primilor 100 de alergatori care aleg sa sustina cauza noastra, le vom oferi cate un tricou de #bloodfluencer si asteptam sa ne trimita doua-trei poze din cursa, pe adresa contact@n-avemsange.ro.

Alergati pentru noi, alergati pentru VIATA! #bloodfluencer #nAvemSange #RunInBucharest #VirtuallyTogether

, , , ,

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top