Loading....

Irinel FÎCĂ, #bloodfluencer la cea de-a 10-a editie a Semimaratonului GERAR

articol de Marian Costache

Irinel FÎCĂ este un mare fan al donarii de sange. Am publicat aici anul trecut povestea lui Irinel si legatura lui cu donarea de sange. Avem mai jos cateva ganduri transmise de Irinel dupa cursa, deoarece alergarea este intotdeauna o bucurie si acest semi nu a facut exceptie.

„Este foarte important ca fiecare dintre noi sa mearga si sa doneze sange si asta nu doar pentru ca este benefic pentru organismul propriu dar mai ales pentru ca foarte multe persoane au nevoie de sange sau de componente ale sangelui.

2020 – un an special care poate sa devina extraordinar.

Telul propus este ca 20 la suta din populatia Romaniei sa doneze macar o data sange. Pare imposibil dar nu este asa. Sa ne amintim doar faptul ca dupa un eveniment tragic produs in tara noastra a fost nevoie de jandarmi ca sa poata stavili numarul mare de persoane care doreau sa doneze sange.

Putem dovedi spirit civic si putere de mobilizare si in momente de acalmie. Haideti sa facem ceva cu totul deosebit si sa fim in topurile europene la acest capitol DONAREA DE SANGE. SE POATE!” – Irinel FÎCĂ #bloodfluencer

N-avem SANGE este un program national de stimulare a donarii voluntare de sange, gestionat de Asociatia HEM, iar in capitala acesta se desfasoara pentru si sub coordonarea Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti.

Partenerii nostri din acest program sunt:

INHT, MACROMEXH.EssersCertSIGNIQadsGrupul Digi | RCS & RDS,Universal SolutionX2 AdventureBucharest Running ClubItsy Bitsy, Fundatia Universitara AISTEDA, Fundatia Donatorilor Benevoli de SangeAMiCUS Bucuresti, Activator HUB, RingRingNutrivitaGetica OOHPaco Media, TOI Innovative Media, Joint Media, Way MediaFairway MediaBlitz TechnologyExpodom si Motion Vision Communication.

In Bucuresti, programul este sustinut din Decembrie 2017 si de Primaria Capitalei, prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, care pune la dispozitie spatii de afisaj in spitale, licee, teatre si mijloace de transport in comun.

In Constanta, programul este sustinut local de Seaview AdvertisingCity Park Mall, Magazinele Brick si Radio Constanta.

, , , , ,

2 thoughts on “Irinel FÎCĂ, #bloodfluencer la cea de-a 10-a editie a Semimaratonului GERAR

  1. Pinela Mariana Henta

    Felicitări pentru ideea pusa in practică si faptul ca ai si reusit mobilizarea multor oamenii.
    Sunt mândră că te cunosc!🤗😊👏👏👏

    1. Irinel

      Sărut mana Pinela!
      Îți mulțumesc mult pentru aprecieri.
      Tine de fiecare dintre noi sa facem o schimbare in bine. Și este meritul fiecărei persoane care decide că-i pasă și se implică. Indiferent în ce mod. Nu exista implicare mica sau mare. Exista IMPLICARE sau INDIFERENTA.
      Noi alegem sa ne implicam.
      PUTEM și O VOM FACE!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la N-AVEM SANGE?!

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Back To Top