Loading....

Picaturi de Viata au plecat catre oameni aflati in suferinta

Duminica 18 Noiembrie, 79 de bucuresteni au renuntat la confortul caminului, atat cat sa vina pana la Univestitatea Populara Ioan I. Dalles, pentru un act de omenie profunda, pentru a dona putin din sangele lor pentru cei care asteapta,  in spitale, sange pentru transfuzii. Evenimentul a fost organizat de asociatia studenteasca AMiCUS Bucuresti si se inscrie, de la aceasta editie, in cadrul programului national N-avem SANGE.

“Campania inițiată de asociația noastră a prins  pentru a treia oară viață în decurs de numai un an și jumătate, reusind astfel sa fim consecventi cu noi insine, dar mai ales sa fim de ajutor celor aflati in suferinta pe paturile spitalelor. Si de aceasta data, datorita dorintei multor oameni de a-si pune generozitatea la purtator, am reusit sa salvam aproximativ 150 de vieti, deoarece o parte insemnata dintre donatori se aflau la cea de doua donare de sange efectuata in decurs de șase luni.  Ceea ce m-a impresionat cu aceasta ocazie a fost dezinvoltura si increderea cu care au venit tinerii sa doneze, informarea lor pe acest subiect, dar mai ales multumirea transmisa celor din echipa de organizare legata de faptul ca am tinut cont de doleanta lor de a  le facilita donarea intr-o zi de weekend.” – a declarat Costi Gogoneata, Presedinte Asociatia Studenteasca AMiCUS.

“Pe aceasta cale doresc sa multumesc programului national N-avem Sange care ne-a spijinit si sustinut in acest demers, Unversitatii Populare Ioan I Dalles pentru gazduire, echipei de cadre medicale de la Centrul de Transfuzie Bucuresti si nu in ultimul rand, studentilor volultari ai asociatiei pe care o reprezint, AMiCUS Bucuresti. Va rog sa tineti aproape de Campania Picatura de Viata deoarece in primavara va vom chema din nou sa fiti eroi si sa salvati vieti, fie intr-una dintre locatiile consacrate, fie intr-o universitatea bucuresteana care isi va deschide portile pentru un astfel de demers civic. Va vom anunta din timp toate detaliile astfel incat sa ne fiti aproape si atunci. Pana in acel moment, NU UITATI: Ori de cate ori aveti ocazia transformati picatura in infinit. Fiți eroi. Donați sânge. Salvați vieți.” – a mai spus dl. Gogoneata

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=hA-MhrBEHg8&feature=youtu.be] , , , ,

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top